Чи треба підстригати кігті коту

Для чого котам підстригати кігті

Коли власники домашніх тварин шукають грумінг Київ або ж послуги професійних грумерів в інших містах України, то найчастіше це робиться не для того, щоб підготувати улюбленця до виставки або конкурса, а для того, щоб надати йому необхідні гігієнічні послуги. Це дуже гарний показник, бо це свідчить про те, що рівень свідомості власників домашніх тварин зростає.

Якщо собаки ще більш-менш добре переносять втручання власника в особистий простір, коли той їх купає або стриже, бо вони звикли до того або підкоряються командам, коти рідко коли дозволяють проводити подібні маніпуляції з собою. І спроби викупати кота або підстригти йому кігті нерідко закінчуються подряпинами на руках або інших частинах тіла у власника та образами у самої тварини. Та ще й не слід забувати, що самостійно підстригаючи кігті коту можно легко його травмувати. Бо в кігтях у котів є судини, і можно легко їх зачепити. Та завдати тварині болю.

Коти дуже полюбляють точити кігті о меблі або коври. У багатьох котів також є спеціальна дряпалка для того, щоб точити кігті. Але навіть при наявності такої іграшки слід підстригати кігті. Бо того, як коти точать кігті, недостатньо.

Які ще послуги можна отримати в грумінг салоні

Довгі та гострі кігті у котів становлять загрозу не лише для меблів та рук власників, а й для самих тварин. Вони можуть занадто сильно подряпати себе, або ж кігті заважатимуть їм нормально ходити, стрибати та рухатись. І підстригати кігті котам треба регулярно. Тому радимо вам звертатися у грумінг салон МастерЗу https://salon.masterzoo.ua/, для того, щоб досвідчені спеціалисти змогли доглянути за вашим улюбленцем без зайвого стресу та не завдаючи жодного дискомфорту.

Окрім того, що в грумінг салоні можна підстригти кігті коту, там також можна отримати багато інших корисних послуг. Наприклад, це може бути:

  • Чистка вух та зубів;
  • Купання;
  • Різноманітні стрижки;
  • Догляд за ротовою порожниною;
  • Догляд за шерстю;
  • Гігієнічна обробка лап та інтимних місць;
  • Підготовка до конкурсів та інших заходів тощо.

Всі послуги надаються професійними грумерами. які знають, що саме потрібно вашому улюбленцю та як все це зробити найкращим чином. Тому радимо завітати до MasterZoo, щоб підтримати здоров'я та гігієну вашого пухнастика!

На правах реклами*


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцькі муніципали оштрафували піцерію через рекламне відео в «інстаграм». ВІДЕО
Схожі новини