Чи варто купувати iphone 11: поради фахівців

Фото ілюстративне

Мати стильний гаджет бажають усі. Але хочеться купити його за доступною ціною. Аніскільки не поступається своїм побратимам iphone 11 black 128 gb. Ідеальний варіант для тих, хто в силу фінансових можливостей не може себе побалувати «старшими» моделями.

Чому вартий покупки Айфон 11

Кращий у своїй серії, він, безумовно, вабить доступністю, адже коштує вдвічі дешевше від преміальних моделей. При цьому його зовнішній вигляд майже не відрізняється від дорогих гаджетів 11 Pro.

Цілком вигідна модель наділена кращими технічними характеристиками. Популярність телефону і розмови навколо нього не вщухають протягом багатьох місяців після анонсу:

  • телефон може похизуватися надзвичайно потужним процесором;
  • він оснащений однією з кращих камер;
  • його фішка - IPS-дисплей;
  • приваблива ціна.

Особливості моделі

Смартфон аж нітрохи не гірший від дороговартісних Pro-моделей. Безумовно, відмінності є, втім аж ніяк не критичні. Зокрема, телефон має дві камери, його корпус виконаний із алюмінію і обрамлений сталевим кантом, працює на основі продуктивної платформи Apple A13.

Ергономічний телефон досить зручний у використанні, зокрема у розташуванні клавіш увімкнення і регуляції гучності звуку. Має достатньо великі габарити, як і великі рамки навколо 6,1-дюймового дисплея, що не помічається в щоденному користуванні. Для швидкого вимкнення звуку традиційно використовується перемикач, розташований збоку зліва. Неймовірно стильно і модно виглядає в чорному кольорі. Стриманий і сучасний телефон для активних людей.

Фанати оцінять сталевий кант, який надає телефону балансу ваги. Ця деталь вигідно  підкреслює дизайн, створюючи враження серйозного продукту, а не дешевої іграшки.

Варто відзначити зміну місця розташування «яблучного» логотипу. Він змістився вниз на середину панелі, надпис iPhone відсутній, що додає лаконічності зовнішності смартфону.

Якість роботи

IPS дисплей відмінно передає колір і яскравість зображення без зернистості, хоча його роздільна здатність відео на 1080p не підтримує. Експерти підозрюють, що це лише маркетинговий хід, аби телефон не конкурував з Pro-моделями.

Тішить продуктивність. З флагманським процесором A13 Bionic і 4 «гектарами» оперативної пам'яті, хорошою оптимізацією телефон працює відмінно, ніяких гальмувань в іграх і додатках. Тим більше, 128 ГБ вбудованої пам'яті вистачить на ігри, додатки, фото- і відеоматеріали.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У МОЗ – нові заступники міністра та головний санітарний лікар
Наступна новина На трасі Луцьк-Ковель повністю вигоріла автівка. Відео
Схожі новини