Чого очікувати від iPhone 12: що про нього відомо?

Багато людей стверджують, що все нове - це добре забуте старе. Може це і так, але не в питаннях, які стосуються випуску нової техніки. Особливо від провідних компаній світу, таких як Apple.

Восени компанія планує випуск нового смартфона iPhone 12. Це буде далеко не бюджетний гаджет і, за наявною інформацією, смартфон цілком здатний викликати хвилю захоплення і завоювати увагу потенційних покупців. Поки інформації про новий смартфон зовсім небагато, але вона вже дає зрозуміти, що новинка буде стильною, функціональною і надійною.

Що вдалося дізнатися

Новий смартфон повинен бути дійсно грандіозним, так як цей рік для компанії Apple знаменний - вона підходить до свого ювілею, тому випуск смартфона приурочила до важливої для себе дати.

Залежно від специфікації нова модель смартфона буде мати розмір екрану 5.4, 6.1 або 6.7 дюймів. Середні габарити актуальні для iPhone 12 Pro, який обов'язково знайде своїх поціновувачів.

Смартфон зможе похвалитися:

  • підтримкою 5G зв'язку;
  • ємністю батареї 6000 мАг;
  • одним терабайтом вбудованої пам'яті;
  • 8 ГБ оперативної пам'яті;
  • «просунутим» екраном, який буде швидше реагувати на дотик і витрачати на 15% менше енергії;
  • високочастотним екраном з частотою оновлення 120 Гц.

Ці факти звичайно вражають, але справедливості заради варто відзначити, що підтримка 5G зв'язку зможе бути задіяна тільки в п’яти країнах світу. Все через необхідність наявності відповідної інфраструктури та достатньої кількості вишок від різних операторів, які могли б гарантувати високу швидкість з'єднання. Можливо, з часом увесь світ зможе скористатися високошвидкісним підключенням і iPhone даної марки стане ще популярнішим. Але поки пропозиція актуальна для обмеженої кількості країн.

Те ж саме стосується високочастотного екрану 120 Гц замість стандартних 60. Це максимальний показник, в реальних умовах екран буде оновлюватися з набагато меншою швидкістю, щоб не витрачати заряд батареї. Налаштування можна буде виставити автоматично або самостійно регулювати цей показник.

Про вартість

Поки небагато конкретних даних про технічні характеристики, говорити про вартість теж рано. Варто лише зауважити, що бюджетною цю новинку точно не назвеш. Це буде флагманський смартфон, передзамовлення якого можна оформити за посиланням - https://estore.ua/smartfony/manufacturer:apple;model:iphone_12/.

Після офіційної презентації можна буде говорити про ціну, але вже зараз зрозуміло, що вона буде вищою, ніж у iPhone 11 більше ніж на 35%. Все через потужну плату, яка повинна збільшитися в розмірі, щоб гарантувати підтримку вищеописаних технологій. Виготовлення цієї плати здорожчує вартість більш ніж на 10%. Плюс переробка процесора, установка сучасного екрану, новий дизайн з додаванням металу і інші «плюшки». Вихідна ціна буде коливатися в межах 850-1420 $ за гаджет.

Датчики часу, 3D розпізнавання реальності для забезпечення чудової якості фотографій, додатки додаткової реальності і багато іншого збільшує вартість смартфона і його цінність в очах потенційних покупців. Компанія-розробник постаралася зробити попередню презентацію максимально інтригуючою. Дванадцята модель буде схожа на культовий iPhone 4, який серед користувачів до цих пір залишається найкрасивішою і стильною розробкою.

Це не буде повернення до витоків: iPhone 12 – це крок в ногу з часом, використання найновіших технологій, турбота про користувача і своєї репутації.

 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина МОЗ у тестовому режимі запускає електронні лікарняні
Наступна новина Можна вважати, що Україна виходить з кризи, - міністр фінансів