Чиновники Пустовіта програли суд перевізнику

Луцький міськрайонний суд задовільнив позов ТзОВ «АТП Луцьк» до виконавчого комітету Луцької міської ради щодо скасування рішення про розірвання договору на пасажирські перевезення за маршрутами 14, 31, 47.

Нагадаємо, що виконком Луцької міської ради прийняв рішення № 502-1 від 06.09.2017 року «Про розірвання договорів та проведення конкурсів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування».

Однак у рішенні суду найцікавішим є те, що в ході розгляду судової справи не було спростовано фактів порушення перевізником умов, але встановлено, що приписи перевізнику надавала посадова особа без належних на те повноважень. Фактично в рішенні суду говориться, що мабуть мали місце факти порушення перевізником вимог чинного законодавства та умов договору, але управління транспорту Луцької міської ради не зуміло це належним чином задокументувати.

Мало того, фактично неналежне документування порушень, які здійснювались порушником відбулось в результаті бездіяльності колишнього начальника управління транспорту Луцької міської ради Анатолія Миронюка та його досвідченого заступника  Олександра Середи.

Рішення суду ми попросили прокоментувати члена виконавчого комітету Михайла Щура, який особисто мав можливість переконатись, як перевозив пасажирів перевізник ТзОВ «АТП Луцьк», тобто виконував свої функції відповідно до договору про надання пасажирскьих перевезень.

«Не варто говорити про перевізника та його послуги коментуючи рішення суду. Але дуже шкода, що рішення суду на користь перевізника є результатом халатності та певної бездіяльності посадових осіб. Чому приписи підписувались рядовим працівником, а не керівниками управління транспорту – для мене велике здивування. Я завжди вважав Анатолія Матвійовича Миронюка фахівцем у сфері організації пасажирських перевезень, то ж чому мали місце такі недолугі кроки посадовців сам не розумію», - прокоментував Михайло Щур.

З повним текстом рішення можна ознайомитись ось тут: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/70069284


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 21 лютого
Наступна новина Яка дорога до оселі головного «дорожника» Волині?
Схожі новини