Чому обирають ліжка з м’якими узголів’ями?

Здоровий та міцний сон допомагає не тільки відновити сили, а й зняти втому та зарядитися енергією для нового дня, набратися сил. Саме тому потрібно з великою увагою ставитися до вибору ліжка, яке не тільки дозволить вам комфортно спати, але й розслабить вас вночі та подарує відчуття спокою вранці. Для цього ідеально підходить двоспальне ліжко з м'яким узголів'ям, яке можна придбати як в меблевих салонах, так і в інтернет-магазинах.

Яка оббивна тканина більш комфортна?

Щоб забезпечити довговічність ваших меблів, ліжко з м’якою оббивкою повинно бути якісним, гіпоалергенним, міцним, стійким до подряпин і легким в догляді.

Найбільш поширеними матеріали для оббивки ліжок є: 

  • Екошкіра - один з найпопулярніших матеріалів. Вона м'яка на дотик і стійка до тертя. Аналог натуральної шкіри, ця штучна шкіра довговічна і проста в догляді. Більшість плям можна витерти вологою ганчіркою.
  • Велюр. М'який на дотик, повітропроникний і стійкий до розтягування.
  • Флок. Відрізняється підвищеною стійкістю до пошкоджень, стійкістю до кігтів домашніх тварин і води. Легко чиститься, але не можна використовувати засоби, що містять спирт.
  • Шенілове переплетення. М'яке, приємне на дотик, стійке до деформації та стирання.
  • Гобеленове переплетення. Натуральна тканина високої щільності з розкішними візерунками. Відрізняються міцністю і довговічністю.
  • Жакардове переплетення. Характеризується слизькою поверхнею.
  • Натуральна шкіра. Міцна і довговічна. Надає меблям гарний зовнішній вигляд і розкіш. Приємно прохолодна на дотик і дещо липка. Дорого коштує.

Переваги ліжок з м'якою спинкою

Основними перевагами м'яких ліжок є такі:

  1. Зручне узголів'я - каркас м'якого ліжка обтягнутий подушками і шаром тканини, що забезпечує додатковий захист і комфорт при сидінні на ліжку;
  2. Для сімей з маленькими дітьми або тих, хто часто падає, м'які кути м'яких ліжок допоможуть запобігти болю в пальцях ніг і синцям по всьому тілу;
  3. Вибір тканин - м'які моделі доступні з різних тканин, включаючи бавовну, шкіру, шовк, льон, вовну та поліестер;
  4. М'які ліжка мають гарний вигляд і можуть бути адаптовані до різних стилів та естетики спальні;
  5. Довговічність - більшість м'яких ліжок виготовлені з твердих порід дерева, які прослужать роками. Поєднайте це з міцним матеріалом, що не потребує догляду, таким як поліестер, і ви отримаєте ліжко, яке буде вірно служити вам довгі роки.

*На правах реклами 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ветеран АТО назвав оптимальний вік бійця ЗСУ