Cудитимуть лучан, які викрали та катували чоловіка

фото ілюстративне

До суду скерували обвинувальний акт у кримінальному провадженні щодо двох мешканців Луцька, які викрали чоловіка, незаконно позбавили його волі та вчинили розбій і вимагання.

Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Волині.

Нагадаємо, уночі 25 березня 2018 року двоє чоловіків, які раніше притягувалися до кримінальної відповідальності, один із них – за умисне вбивство, напали на потерпілого поблизу житлового будинку на вулиці Гордіюк у Луцьку. Злочинці силою помістили його в мікроавтобус та завезли у село Городище-2 Луцького району, де проживав один із викрадачів.

Дорогою жертві надягнули на голову мішок, били та погрожували розправою.

Помістивши чоловіка у підвал, зловмисники відібрали у нього кошти та мобільний телефон і, продовжуючи бити, вимагали 2000 доларів США. При цьому потерпілого примусили написати розписку про отримання ним цієї суми у борг від одного з нападників, аби продемонструвати її батькам жертви, щоб могти одержати від них «заборговане».

Попри те, що вхід у підвал був забарикадований і його охороняв собака бійцівської породи, викраденому громадянину вдалося втекти.

Нападників обвинувачують у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146, ч.2 ст. 186, ч.2 ст. 189 КК України.

Подальшу їхню долю вирішуватиме суд.

Читати також: На Волині взяли під варту двох чоловіків, які били ломиком та штрикали ножем братів-близнюків


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як дізнатися, чи насправді ви зголодніли
Наступна новина У Центральному парку Луцька продовжують реконструкцію. ФОТО
Схожі новини