«Де її мозок?»: у мережі сміються з посту сепаратистки ДНР

Сепаратистка «ДНР» Анна Ільясова розповіла, як на відпочинку на одному з островів розгулювала в футболці з «прапором ДНР». Зустрічні, мовляв, впізнавали Донецьк і всю Україну  як частину Росії.

Про це пише gazeta.ua.

«Коли йшла по місту, багато людей вдивлялися, що за прапор і багато хто цікавився, що за країна. Багато мене запитували: «You from?» Я відповідала: «I'm from Donetsk People's Republic». Всі відразу відповідали без вагань, ooo it's Russia! It's so good! Так що люди про нашу республіку знають і багато хто розуміє, що відбуваєтьс», - заявила вона у Facebook.

 

 

Ця розповідь розлютила користувачів мережі, які назвали історію Ільясової «казкою для ватників». Також висміяли, що, найімовірніше, за кордон вона полетіла саме з паспортом України.

«І відпочивати дівчина щось не в Крим поїхала?», «Де фото прекрасного острова? Або цей фейковий пост писався в якомусь донецькому кафе? Здається, зовсім все погано з тролями в «ДНР», «На Сахаліні відпочиває? Або на Курилах? Гнида, ще, швидше за все, з українським закордонним паспортом», - пишуть коментатори.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Прокуратура закрила справу проти 438-х бійців 51-ї бригади
Наступна новина «4 роки мордували», - волонтер про закриття справ проти бійців 51-ї бригади
Схожі новини