Делегація любомльчан - у Києві

Делегація з Любомльського району за ініціативи народного депутата Ігоря Гузя та підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» сьогодні, 8 червня, перебуває у Комітеті Верховної Ради у закордонних справах. Керівники та депутати чотирьох ОТГ - Рівненської, Вишнівської, Головненської та Любомльської, старости, представники освіти, культури, медицини, помічники парламентаря - Андрій Бокоч, Тетяна Азаркевич, Борис Карпус, Ігор Торба, та місцеві журналісти зустрілися із парламентарем та головним спеціалістом відділу мінрегіонбуду Оленою Журавльовою.

Представниця міністерства розповіла, що цьогоріч з держбюджету фінансується програма «Питна вода України». На її реалізацію передбачено 200 млн грн. Спеціальна комісія при мінрегіонбуді наразі розглядає 5 проектів, які подала Волинська облдержадміністрація. У регіоні «Прибужжя», зокрема, це проект щодо реконструкції об’єктів водопостачання в місті Устилуг, на суму 3 млн 483 тис. грн.

Нардеп Ігор Гузь розповів також детально про роботу комітетів Верховної Ради, корупцію у парламенті, зарплату депутатів, та відповів на численні питання волинян, що стосуються лісової галузі, сфери освіти, роботи Укрпошти, приватизації земель та інші.

Після зустрічі для мешканців Любомльщини буде організована екскурсія столицею країни.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомо, скільки грошей на волинські дороги виділив Дорожній фонд
Наступна новина Українці все частіше купують «секонд-хенд» авто
Схожі новини