День захисника 2018: практичні та оригінальні ідеї подарунків

День захисника України віднедавна відзначається 14 жовтня. Ми підібрали для вас 8 практичних ідей, які обов’язково порадують батька, коханого, сина, брата чи колегу.

Проте, не зважаючи на молодий вік свята, вже сформувалась традиція вітати чоловіків у цей день. Гарним тоном будуть подарунки як в сімейному колі, так і на роботі.

Аксесуари

При вдалому виборі аксесуари стануть універсальним подарунком. Наприклад, якщо необхідно зробити подарунок колегам, вдалим вибором будуть обкладинки для документів, візитниці, ключниці або інші дрібниці.

Для близької людини гарним варіантом буде ремінь, рукавиці або головні убори. Більш дорогий подарок – годинник. Якщо ви впевнені в тому, що вгадаєте, то можна підібрати шкіряний або срібний браслет, або окуляри. Великий перелік різноманітних чоловічих аксесуарів на різний бюджет за посиланням: https://kasta.ua/market/muzhskie-aksessuary/.

Вироби з дерева

Тренд на натуральність та екологічність набирає обертів. Підставка для смартфона, краватка-метелик чи візитниця, виготовлені з натурального дерева, будуть не тільки стильно виглядати, але і довго прослужать.

Сорочки

Може здатися, що це стандартний варіант подарунка, але не відмовляйтеся від нього одразу. Зайвою сорочка точно не стане, адже це універсальний одяг, який точно буде використовуватися. Підібрати оригінальний малюнок чи нетипову текстуру можна у великому асортименті за посиланням https://kasta.ua/market/muzhskie-rubashki/.

Красива модель однозначно сподобається чоловікам.

Спортивне харчування

Якщо ваш захисник займається спортом і веде активний спосіб життя, презентуйте йому набір протеїнових коктейлів, наприклад. Якщо ж ви самі не розбираєтесь в такого роду товарах, краще звернутися за консультацією до спеціаліста чи друга, який порадить, що саме краще обрати.

Туристичне спорядження

Якщо сфера захоплень включає в себе активний відпочинок, чудово підійде різноманітний інвентар. Не обов’язково обирати дорогу палатку чи рюкзак. Складний посуд, каземат, набір столових приборів та навіть налобний ліхтарик чи термосумка обов’язково сподобаються. На сторінках каталогу https://kasta.ua/market/tovary-dlya-kempinga/ ви знайдете будь-яке туристичне спорядження.

Набір інструментів

Для чоловіків, які люблять щось «покрутити», не буде нічого кращого за набір якісний інструментів. Це може бути просто «стаціонарний домашній набір на всі випадки життя», або спеціалізований для, наприклад, дрібної техніки або машини.

Проте у всіх випадках тут важливі два моменти: такий подарунок буде вдалий тільки в тому разі, якщо людині подобається працювати з інструментом і якщо цей інструмент буде якісним. У іншому разі краще таких презентів уникати.

Товари по догляду за обличчям

Звісно, ми знаємо, що пінка для гоління чи одеколон – це найрозповсюдженіші презенти, якими нікого не здивуєш. Але якщо власноруч створити ексклюзивний набір, обрати приємний аромат одеколону, продукцію відомих брендів, гарні аксесуари, це буде вже інша справа. Розгляньте аксесуари для обличчя на цій сторінці https://kasta.ua/market/sredstva-dlya-britya/ і ви точно знайдете щось цікаве.

Спорттовари

Для тих, хто займається спортом, завжди буде актуальна тема спортивних аксесуарів. Актуальними будуть пляшка для води, рукавички, м’ячі, гантелі спеціалізований одяг та інше. Повний асортимент спорттоварів подивіться тут: https://kasta.ua/market/sportivnye-tovary/ 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинян попереджають: одну ніч не працюватимуть банкомати й термінали «ПриватБанку»
Наступна новина На Волині відкрили відновлене джерело. ФОТО
Схожі новини