Департамент ОДА очолив ексмедведчуківець

Кілька днів тому у Волинській обласній державній адміністрації відбулося призначення начальника Департаменту інфраструктури.

Як йдеться у публікації «Як і кого призначають в ОДА» на сайті «Цензор.нет», Романюк Назар Васильович став переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади.

Нагадаємо, що Довгополюк Віктор Васильович, який очолював цей департамент, нещодавно звільнився. Однак наразі розпорядження про призначення Назара Романюка, який приступив до роботи 15 грудня, на сайті адміністрації немає.

На веб-ресурсі найпізніші документи датуються 14 грудня. Автор публікації Сергій Бондаренко акцентує на неоднозначних фактах із біографії Назара Романюка.

«Встановлено, що до Революції Гідності Романюк Н.В. був активним учасником проросійського руху, який очолював обвинувачений у державній зраді народний депутат Медведчук В.В. Згідно з даними реєстрів, Романюк Н.В. очолював відокремлений підрозділ №071081 Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський громадський рух «Український вибір» в м. Луцьк Волинської області».

Відокремлений підрозділ сепаратистської організації був зареєстрований за місцем його проживання.

Окрім цього, Романюк Н.В. брав участь у проросійських акціях на території Волинської області. Спільно із свої другом та активістом Владиславом Денегою агітував за приєднання України до Митного союзу. Окрім цього, Романюк Н.В. активно агітував за вказану антиукраїнську організацію в соціальних мережах», – йдеться у пубілкації .

 

Автор: Сергій БОНДАРЕНКО

*Редакція може не поділяти поглядів, які висвітлені у публікації. Відповідальність за цей текст несе лише автор. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулась акція «Миколай пам'ятає про всіх»
Наступна новина Покровитель. У Луцьку зняли фільм про життя Миколи Романюка. Відео
Схожі новини