Депутати Луцької райради допомогли зібрати до школи дітей загиблих воїнів

Депутати Луцької районної ради Ольга Максим’як, Василина Сидорчук, Олександр Шабала, Катерина Антонюк, Тетяна Павлова-Багрійчук, Олена Карпюк, Оксана Бугайчук, Алла Сафонік долучилися до акції «Збери дитину Небесного воїна до першого класу».

Організатор благодійної акції - волонтерський рух «Меценати для солдата», який очолює Руслан Теліпський, – пише пресслужба райради.

Після забігу пам’яті «Шаную воїнів – біжу за Героїв України», що відбувся у Луцьку, в юнацькій бібліотеці відбулася зустріч із сім’ями загиблих в АТО.

Народний депутат Вячеслав Рубльов вручив Руслану Теліпському подяку за гідність і патріотизм, активну громадську та волонтерську діяльність, відданість Україні та її народу.

"Місія, яку виконує волонтерський рух Руслана Теліпського, без перебільшення благородна - психологічна та емоційна підтримка воїнів, допомога діткам, батьки яких не повернулися із війни. Ми уже 6 років співпрацюємо із волонтерським центром «Серце патріота», а тепер окреслили спільні завдання і з Русланом Теліпським та керівницею підрозділу Всеукраїнської ГО «Об’єднання дружин і матерів ветеранів – бійців АТО» Катериною Свищ", - розповів нардеп.

Радник голови Луцької районної ради Юрій Ройко передав від Олександра Омельчука слова вдячності матерям загиблих Героїв за те, що виховали справжніх борців за Україну.

Читати також: У Луцьку вшанували пам'ять захисників України. Фото


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку знайшли труп 31-річної жінки
Наступна новина На Волині п'яний водій скоїв ДТП, в якій постраждала неповнолітня
Схожі новини