Дізнаємося про 3 переваги зарядних станцій EcoFlow

Сучасна людина без телефону – це нонсенс у повсякденному житті. Все це пов’язано з тим, що в нашому гаджеті є вся необхідна інформація для повноцінного і щасливого життя: робота та месенджери, швидкий доступ до новин, камера та інше.

Але постійне користування телефоном швидко розряджає його батарею, а зарядний пристрій, як правило, залишається вдома.

Але що робити, якщо ви вирішили поїхати з сім’єю на природу подалі від дому і назад не збираєтесь повертатися в найближчу добу? У цьому питанні вам можуть допомогти зарядні станції EcoFlow, про які сьогодні й піде мова.

Переваги зарядних станцій EcoFlow

Завжди є заряд

Одна з найголовніших переваг, бо станція може зарядити не тільки телефон, але ще й ноутбук, планшет, плеєри, годинник, запальничку та будь-які інші гаджети. Це навіть дозволить вам працювати на природі, в горах, в подорожах та на рибалці.

Найкращий вибір для екстремального відпочинку

Всі «фанати» подорожей мають проблему з зарядкою техніки, адже завжди стикаються з відсутністю зв'язку, в той час, коли це може бути вкрай необхідно.

Беручи з собою зарядну станцію EcoFlow, ви можете не тільки активно відпочивати й насолоджуватися процесом, але й бути впевненими в тому, що з нею нічого не станеться. Виробник покращив систему безпеки так, щоб користувачі могли використовувати ці пристрої за різних умов.

Використання для інших цілей

Зарядні станції EcoFlow можуть заряджати не тільки невелику техніку, а й електричні інструменти, що досить зручно у побуті або на дачі. Наприклад, ви можете під’єднати газонокосилку або пилу.

Крім того, романтичні вечері стануть більш доступними, адже з допомогою цієї станції ви з легкістю зможете прикрасити альтанку гірляндою, поставити проєктор та увімкнути улюблену музику.

Що ще варто знати про зарядні станції EcoFlow?

Технічні можливості пристроїв досить різні. Простіші моделі мають кілька виходів на 12,6В і 10А, що дозволяє підзарядити невеликі гаджети. Але також існують і більш потужні варіанти. Вони обладнані 5 розетками на 220В та кількома різними виходами.

Як великий бонус, деякі моделі мають у комплекті сонячні панелі для того, щоб ви могли зарядити саму батарею далеко від дому. Але варто звернути увагу на фізичні властивості станцій (вагу). Простіші моделі можуть важити 3 кг і бути невеликими за своїм розміром 25*14*13 см, в той час, як потужні пристрої можуть досягати до 45 кг з габаритами 63*28*42 см.

Де можна придбати зарядні станції EcoFlow?

Якщо у вас з’явилося бажання придбати зарядну станцію EcoFlow, радимо звертатися до офіційного інтернет-магазину «Norfin». У нас ви познайомитеся з великим асортиментом гарантійної продукції та зможете придбати найкращий варіант за оптимальною ціною.

Крім того, наші менеджери зможуть вас проконсультувати з будь-якого питання та порадити вам певну модель у тому випадку, якщо ви маєте певні сумніви.

Звертайтеся до «Norfin», і ви завжди будете на зв’язку.

* Публікація розміщена на правах реклами. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку попрощалися ще з двома загиблими Героями
Наступна новина Волинські поліцейські розшукують водіїв, які скоїли ДТП та втекли