До луцьких школярів приходили нацгвардійці

Волинські нацгвардійці провели «Урок мужності» для луцьких школярів з нагоди наступаючого Дня захисників та захисниць України.

Про це написали на сторінці Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Бійці Національної гвардії України завітали до місцевих шкіл, щоб провести «Урок мужності». Це ініціатива, спрямована на формування патріотичних почуттів у молоді та виховання духу відваги й готовності захищати свою Батьківщину. Учні та вчителі переглянули фільм про підрозділи Національної гвардії та змогли побачити, як виглядає армійське життя, і зрозуміти, що це не лише честь, а й велика відповідальність захищати свою країну.

Гвардійці показали спорядження бійця та розказали, як вберегти себе від небажаних знахідок під час обстрілів, а також надавання до медичної допомоги на полі бою.

Національна гвардія України – це сучасне військове формування з правоохоронними функціями, яке забезпечує безпеку держави та її громадян. Наші гвардійці беруть участь у відсічі російської збройної агресії на всіх рубежах і напрямках, самовіддано захищаючи Україну. Нам потрібні вмотивовані захисники і захисниці, - розповів слухачам офіцер Віталій Пліско.

Під час заходу школярі мали можливість ставити питання, на які бійці охоче відповідали, гвардійці ділилися своїм досвідом та пояснювали, чому важливо любити і захищати свою землю, рідну Україну.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк поховав відразу трьох захисників України