Допомога воїнам та ветеранам: Луцькрада і БФ «АНГАР. Україна» підписали Меморандум про співпрацю

Сьогодні, 23 липня, Луцький міський голова Ігор Поліщук та директорка благодійного фонду «АНГАР.  Україна» Ольга Валянік підписали Меморандум про співпрацю.

Про це повідомили у мерії.

Благодійний фонд “АНГАР. Україна” – один із найпотужніших волонтерських штабів Волині. Для допомоги Силам оборони з початку повномасштабного вторгнення його активісти зібрали 105 млн гривень грошових коштів, а також значну кількість дронів, генераторів, засобів тактичної медицини та подарованих благодійниками автівок. 

Метою підписаного Меморандуму є співпраця Луцької міської ради із благодійним фондом “АНГАР. Україна”, спрямована на забезпечення більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам. Згідно з Меморандумом, сторони будуть координувати зусилля та спільну діяльність, що здійснюється шляхом підготовки та реалізації спільних заходів.

Основні напрямки співпраці включають:

  • організацію спільної роботи щодо більш ефективної допомоги військовослужбовцям та ветеранам;
  • проведення заходів та зборів, спрямованих на закриття потреб у конкретній допомозі відносно потреб військовослужбовців та ветеранів;
  • промо-інформаційну підтримку ініціатив.

Для забезпечення виконання Меморандуму сторони будуватимуть свої відносини на засадах партнерства, максимального сприяння, відкритості і прозорості у своїй діяльності, а також взаємної інформаційної підтримки.

Довідка:

Волонтерський штаб “АНГАР” створений 24 лютого 2022 року на базі трьох організацій – благодійного фонду “Співдружність-Волинь” (директор Ольга Валянік) та громадських організацій “Мистецьке об’єднання “СтендаЛь” (директор Алла Яцута) і “Творче об’єднання “ГаРмИдЕр” (директор Руслана Порицька).

Згодом штаб трансформувався у благодійний фонд “АНГАР. Україна”. Для допомоги військовим у забезпеченні засобами тактичної медицини, технікою, дронами, авто “АНГАР. Україна” організовує концерти, виставки, фотомарафони, заходи для дітей. Крім того, тісно співпрацює із соціально відповідальним бізнесом.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У місті на Волині відкриють ветеранський хаб