Дружина Медведчука приїздила на Волинь, аби, ймовірно, зняти кадри для свого фільму

Телеведуча Оксана Марченко назвала дату виходу свого телевізійного авторського проєкту «Паломница». Марченко, яка є дружиною просійського політика Віктора Медведчука та кумою Володимира Путіна, також презентувала новий трейлер цього фільму. 

Про це пише «Главком», – повідомляє газета Волинь.

На відео ведуча заходить до церкви ставить свічку і перехрещується.

«Я завжди подумки дякую Богородиці. Адже вона ніколи не залишала мене, але зрозуміла я це, переживши бурі і напасті. Чому мені вдалося вижити, ледь не потонувши на пляжі в Гідропарку? Як пережила буремні дев'яності, коли багато моїх одногрупників загинули в перестрілках або від наркотиків. Скільки жахливого може статися, якщо поруч немає того, хто незримо оберігає тебе від усякого зла. І якщо наступають важкі випробування, я бачу тільки одні сліди на піску – сліди Бога, який несе мене на руках», – говорить Оксана Марченко російською мовою.

Судячи з трейлеру, премʼєра проєкту відбудеться 5 травня.

На авто вона під’їжджає до церкви і заходить усередину, щоб поставити свічку. 

Раніше Оксана Марченко опублікувала у своєму Instagram уривок з проєкту, на якому вона їде на BMW з номерами «Паломница». На авто вона під’їжджає до церкви і заходить усередину, щоб поставити свічку. За її словами, програма була знята в жанрі авторського кіно. «Ці фільми про головне – про любов до ближнього, любов Бога до всіх нас і про те, що до Нього ніколи не пізно прийти і поставити свої запитання, і головне – отримати відповіді», – розповіла телеведуча. За словами дружини Віктора Медведчука, на паломництво її благословив глава УПЦ (Московського патріархату) митрополит Онуфрій.

Нагадаємо, 19 лютого РНБО запровадила санкції проти народного депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко.

Нагадаємо також, у жовтні біля Святогорського Успенського Зимненського монастиря волинянини помітили Оксану Марченко та боксера й телеведучого В’ячеслава Узелкова. Тоді селом їздив позашляховик з номерними знаками із написом «Паломниця» та «ведеться відеозйомка». Ймовірно, що на Волині могли фільмувати кадри для проєкту Оксани Марченко, який скоро вийде на екрани.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина З 1 березня пенсії зростуть на 11% для 8 мільйонів українців – Шмигаль
Наступна новина «За три роки ми навчилися заробляти більше, як за попередні». Стара Вижівка. ЗА ПОРОГОМ ЛІСГОСПУ
Схожі новини