Двох мешканців Підгайцівської громади посмертно нагородили медаллю «За військову службу Україні»

Медалі рідним загиблих Героїв – Петра Гаражджука з села Вишнів та Віталія Приймака із села Липини, вручили представник Луцького районного центру комплектування та соціальної підтримки, лейтенант Григорій Трошин та Підгайцівський сільський голова Юрій Семенюк.

Про це повідомили в Підгайцівській громаді. 

Відзнаки присвоєні Указом Президента України від 21 липня 2022 року за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі.

Гаражджук Петро Васильович загинув 1 червня 2022 року під час виконання бойового завдання заради цілісності України на Луганському напрямку. Родина втратила справжнього господаря, хорошого сім’янина, люблячого чоловіка, батька та дідуся.

Служив в АТО у 2015 році, вдруге був призваний до війська 26 лютого 2022 року. До повномасштабного вторгнення працював медбратом в одному із медзакладів Луцького району, освоїв тактичну медицину, тож на фронті надавав медичну допомогу військовим у своєму підрозділі. Службу проходив у 14-ій окремій механізований бригаді.

Приймак Віталій Вікторович загинув 19 травня 2022р у віці 23 років. Юнак отримав смертельне поранення неподалік Бахмута Донецької області. Лікарям не вдалось його врятувати.

Перший висловлює щирі співчуття рідним та близьким Героїв.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в центральному парку оновлять атракціони
Схожі новини