Двох волинських лікарів, які допомагали боротись з COVID-19 в Італії, нагородили

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив лікарів системи МВС, які протягом трьох тижнів допомагали італійським колегам у боротьбі із коронавірусом. Серед них – двоє волинян. 

Про це йдеться на сайті ГУНП у Волинській області.

За сумлінне ставлення до виконання службового обов’язку, професіоналізм, ініціативність і наполегливість та особистий внесок у боротьбу зі світовою пандемією  наручним годинником та премією було відзначено таких волинян:

Голову медичної (військово-лікарської) комісії з Волинської області Андрія Власюка, який обстежував хворих в госпітальному відділені Святої Марії провінції Пезаро міста Урбіно. 

Лікаря-ендокринолога з Волинської області Софію Черниш, яка доглядала за хворими в госпітальному відділені госпіталю Святої Марії провінції Пезаро міста Урбіно.

Лікарі поділилися враженнями від відрядження та розповіли завдяки чому італійцям вдалось знизити захворюваність та подолати пік епідемії.

«Україна демонструє одну із кращих динамік в Європі і її важливо втримати. Я вважаю, що рішення про зняття карантинних обмежень повинні прийматись з урахуванням розвитку епідемій в кожному регіоні країни. 11 травня – чергове випробування, початок послаблення карантинних обмежень, але необхідно продумати кожен крок, щоб все було безпечно. Тому кожен з вас має передавати отриманий досвід на своєму місці», - підкреслив Арсен Аваков. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За минулу добу у Луцьку виявили двох хворих на COVID-19 та шість підозр
Наступна новина Зеленський призначив Саакашвілі головою Виконавчого комітету реформ
Схожі новини