Двом лучанам, у яких не вийшло обікрасти квартиру, «світить» до 6 років в'язниці

У Луцьку затримали двох злочинців, які намагалися обікрасти квартиру. 

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Учора, 18 квітня, близько 12 години на екстрену лінію «102» волинської поліції надійшло повідомлення, що в обласному центрі на вулиці Набережній невідомі особи намагаються проникнути в одну із квартир багатоповерхівки.

На місце події оперативно прибув наряд поліції охорони, екіпаж патрульної поліції та слідчо-оперативна група Луцького відділу поліції.

Поліцейські затримали двох чоловіків, які намагалися потрапити до чужої квартири. Зловмисниками виявилися 32-річний та 41-річний жителі Луцька, до слова, один з них уже має судимість.

У правопорушників, зокрема, поліцейські вилучили гроші, різноманітні інструменти для відкривання дверних замків та рукавички. Зловмисників затримали у порядку статті 208 КПК України.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Мова йде про замах на крадіжку з проникненням. Санкція статті передбачає позбавлення волі строком від трьох до шести років.

«Після оголошення правопорушникам підозри, слідчі звернуться до суду з клопотанням щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Слідство обґрунтовано підозрює вказаних осіб також у причетності до скоєння ряду інших майнових злочинів», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

На місці скоєння кримінального правопорушення поліція також затримала автомобіль, на якому пересувалися зловмисники.  

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, що цього тижня в Луцьку поліцейські оперативно встановили особу квартирного злодія, котрий  викрав із помешкання  місцевої жительки різноманітну побутову техніку на майже 28 тис. грн..


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У тіні знаходиться 40% української економіки – Рева
Наступна новина Мільйони, нерухомість і розкішні авто: як за рік збагатіли міністри
Схожі новини