Lutsk Fashion Weekend на терасі Noble. Дивіться, як це було

XIV сезон Lutsk Fashion Weekend зібрав шанувальників моди та краси на літній терасі ресторації Noble. 12 червня. 17 година. Гості – у гарному настроєві. Дизайнери і автори колекцій – хвилюються. Моделі – напоготові.

Традиційно Lutsk Fashion Weekend обирає цікаву локацію для показів. Цього разу - це затишна тераса ресторації у самісінькому центрі міста.

«Перший» - серед гостей і показує, ЯК ЦЕ БУЛО.


Поки Луцьк поринає у надвечір’я, на терасі триває надзвичайно красиве дійство.

За ведучого – лідер і вокаліст гурту ФлайzZzа, відомий діджей і організатор мистецьких проєктів Андрій Тимчук. Музично-мистецький супровід за театром танцю Ірини Бондаренко та виконавцем Мішею Кайленом.

 *  *  *

Відкривали  XIV сезон Lutsk Fashion Weekend показом колекції від SAMKA brand.

Згодом Lutsk Fashion Weekend презентує колекції  Shulyk design. У проєкті  «Краса без меж» моделями є жінки 29+. Упевнено і красиво вони доводять, що 29+ - це розкішно, в одязі від магазину Dress Code.

Традиційно Lutsk Fashion Weekend співпрацює з навчальними закладами, де вчать дизайну одягу. І традиційно їхні колекції є на локаціях цього модного показу. Цього разу це колекції  випускників технічного фахового коледжу Луцького НТУ та власне випускників ЛНТУ.

Неймовірне красиве літо гості Lutsk Fashion Weekend  могли бачити  у колекціях одягу від дизайнерок Ірини Маркевич та Галини Ковальчук.  Продовжили дійство покази від магазинів Танго (ТЦ Ювант) та Guitar (ТРЦ Порт сіті).

 *  *  *

У фіналі гостей вразили колекцією ZALESOVA. І... виступом  нового реп-гурту 0332 (АсkUA & Yazuk).

Модний вечір над древнім Луцьком був камерним, щирим, драйовим, красивим, навіть попри дощ, яким червень потішив усіх на завершення дійства.

І як слушно зауважувала цього дня незмінна натхненниця і організаторка проєкту  Lutsk Fashion Weekend керівниця агентства моделей моделей Grace Model House  Анна Тріль, вона щаслива, що він просто БУВ. Що він триває у часі, дивує, змінюється і щоразу засвідчує, скільки талановитих та крутих людей може згуртуватися у цьому місті заради чогось справді красивого.

Партнерами  XIV сезон Lutsk Fashion Weekend були:
*Ресторан Noble
*Агентство моделей Grace Model House
*ТзОВ Луцьк-Експо, офіційний дилер автомобілів Renault Renault  у Волинській області.
*Макіяж моделей - від переможниці шоу «Битва візажистів 2021», яке щороку організовує Beauty центр Oriflame Lutsk та його директорка Ірина Юзва
*Зачіски моделей від салону краси КАЗКА
*Студія архітектури та дизайну Domum Group
*Декор фотозони - Олена Вох @elenia_woh
*Меблі Люкс
*Офіційні фотографи показу: Ольга Шевчук, Олег Черненко, Володимир Пивовар та Павло Луцака

Фото: Ірина КАБАНОВА

 

 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за добу 14 людей захворіло на COVID-19
Наступна новина Поляки реставруватимуть один із найстаріших цвинтарів на Волині
Схожі новини