Фіаско «прокурорського» житла: Чому під Луцьком зупинили будівництво?

Ще з 2009 року Волинська прокуратура пробує вирішити «квартирне питання» для своїх працівників, збудувавши нову багатоповерхівку. У результаті – лише скандал на скандалі, невдоволені сусіди, неоформлені документи, «дивом» отримані ділянки…

Чому зведення «прокурорського» будинку – знову під питанням, а також – що у деклараціях претендентів на нові квартири – у матеріалі «Волинь24».

ПЕРШИЙ МЛИНЕЦЬ 

Перша спроба звести багатоповерхівку з квартирами для працівників прокуратури викликала неабияких скандал. Луцькі депутати у 2009 році виділили для будівництва землю просто у дворі трьох дев’ятиповерхівок: просп. Соборності 28, 30 та вул. Воїнів Інтернаціоналістів 1. Мешканці здійняли бунт: мовляв, ляжуть під бульдозери, а забудувати двір і знести спортмайданчик не дадуть.

Після року суперечок, прокуратура відмовилася від такого сусідства, а тогочасний прокурор області Андрій Гіль пояснив: непорозуміння виникло через те, що… депутати були втомлені і не розібралися, де виділити землю.

Наступні амбітні плани озвучили у 2011 році. На вул. Набережній, 10 запланували звести багатоповерхівки для працівників прокуратури та апеляційного суду, поруч – нове приміщення для обласного центру зайнятості. Прокуратурі виділили 0,6125 га на цій території, ще кілька ділянок – іншим установам. 

Зрештою, окремого «прокурорського» будинку не вийшло, але після будівництва там «Луцьксантехмонтажем» житлових комплексів, прокуратура таки отримала кілька квартир для своїх працівників.


Читати далі


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЄС заборонили в'їзд із деякими видами собак
Наступна новина ТОП речей, які ви маєте привезти з «Бандерштату»
Схожі новини