Голосом Ахтема Сеітаблаєва. Книга про справу Стуса вийде в аудіоверсії

Резонансну книгу Вахтанга Кіпіані «Справа Василя Стуса» озвучить режисер і кримчанин Ахтем Сеітаблаєв.

Про це повідомив автор видання на своїй сторінці у фейсбуці.

«Чудова ранкова новина. "Справа Василя Стуса" вийде в аудіоверсії. Стус звучатиме голосом мого чудового друга, режисера та актора Ахтема Сеітаблаєва», - пише Вахтанг Кіпіані.

У видавництві Vivat, де й вишла другом справа Стуса і яке нині друкує новий тираж видання, розповіли про те, що спільно з аудіокнигарнею «АБУК»  уже почали запис аудіо адаптації книги.

«У нас для вас хороша новина. Ми та наші партнери «АБУК» почали роботу над записом аудіо адаптації книги «Справа Василя Стуса». Ви ж пам'ятаєте, що книга на 80% складається з архівних документів. Деякі з них важко сприймати на слух, тому ми адаптуємо аудіоверсію для полегшення сприйняття на слух і дещо скоротимо її. Але будьте певні — найважливіше точно буде озвучено.Озвучить аудіо книжку — актор та режисер Ахтем Сеїтаблаєв! Почуйте Голос правди!» - зауважує видавчиня Юлія Орлова.

«Блискавка! Взяли в роботу аудіокнигу "Справа Василя Стуса". Основний читець - актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв. Готуємо щось особливе! Чекайте на передпродаж. Будемо тримати вас в курсі», – пишуть в АБУК. 

Нагадаємо, з подачі колишнього адвоката Стуса політика Віктора Медведчука суд заборонив розповсюджувати книгу на основі документів зі справи дисидента. Після чого українці стали масово замовляти це унікальне видання.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Найповніше видання творів Лесі Українки готували у вузі на Волині. Як це було
Наступна новина Кіпрська церква визнала ПЦУ
Схожі новини