Голосування за Кварцяного, як за керівника обласного футболу, оскаржуватимуть

Один із делегатів конференції, на якій головою Федерацію футболу Волині переобрали Віталія Кварцяного, вважає зібрання нелегітимним.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози Кварцяного: як обирають нового голову Федерації футболу Волині. ВІДЕО

Олександр Жуматій, який донедавна був членом виконкому ФФУ, подавав документи як кандидат на посаду голови обласної федерації. Утім, участі у виборах він так і не взяв.

«Мене не зареєстрували як кандидата на посаду голови. Відповідно, я й не зміг провести передвиборчу кампанію в районах. Тому результати виборів та усі рішення останньої конференції вважаю нелегітимними», – пояснив одразу після завершення зібрання Жуматій.

Як розповідали у президії звітно-виборчої конференції, за правилами, тобто за 45 днів до виборів, Луцький район зареєстрував зовсім іншого кандидата і лише потім, за 30 днів до них, змінив його на Олександра Жуматія. Тому він і не мав права брати участь у виборах голови ФФВ.

У свою чергу, переможець виборів Віталій Кварцяний заявив, що ніяких порушень не було. «Усі делегати проголосували так, як вказувала їм совість», – додав багаторічний керманич луцької «Волині».

Не помітили порушень і представники ФФУ, які були присутні на зібранні. «Ніяких нарікань щодо процесу наразі у Федерації футболу України немає. Ви самі бачили, що більшість делегатів підтримала процес відкритого голосування, тож вибори відбулися чесно», – пояснив перший віце-президент ФФУ Вадим Костюченко.

Попри це, Олександр Жуматій заявив, що буде оскаржувати результати виборів та легітимність конференції у відповідних інстанціях ФФУ.

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцьк потопає у смітті? ВІДЕО
Наступна новина Археологічній пам’ятці Луцька, що на Кафедральній, 13 загрожує небезпека. ВІДЕО
Схожі новини