Голова Луцької райради розповів, що планує втілити найближчим часом

Голова Луцької районної ради Олександр Омельчук поділився планами, які втілить вже найближчим часом. Серед них – співпраця зі студентами, проєкт «Соціальне житло» та наповнення бюджету.

Про це він розповів в інтерв’ю Суспільному з приводу перших 100 днів роботи ради.

«Спочатку – це робота з молоддю (молодь Волині залучатимуть до роботи в органах місцевого самоврядування та безкоштовно надаватимуть їй приміщення для реалізації бізнес-проектів на території Луцького району). Я сподіваюсь, що ми цю співпрацю про перші робочі місця доведемо до логічного кінця. Тобто, якщо десь у громадах школи припиняють діяльність, то будемо вести перемовини, щоб надати студентам ці приміщення для втілення їх ідей. Та й не лише студентам, а й бізнесу, тобто тим, хто хоче в селі щось створювати, забезпечувати робочими місцями та наповнювати бюджети. 

Також, додає, що на черзі – втілити соціальне житло в дію. Сподіваються, що до літа вже буде готова концепція і воно буде вже на стадії закінчення (Луцька районна рада запроваджує проєкт «Соціальне житло», який передбачає надання житла для освітян, медиків, дітей-сиріт, людей, які опинилися в скрутних життєвих обставинах).

Більше про проєкт «Соціальне житло» читайте тут.

«Третє – наповнити ще більше, знайти джерела наповнення бюджета районної ради для того, аби реалізовувати ці соціальні проєкти», – підсумовує голова райради.

Читайте також: Нове життя занедбаним будівлям. Луцька райрада шукає інвесторів

Повна версія інтерв’ю з приводу 100 днів роботи Луцької райради – тут: 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Знайти роботу онлайн. Які інструменти пропонує волинський центр зайнятості
Наступна новина На Волині поліцейський, який торгував амфетаміном, втрапив за ґрати на 7 років
Схожі новини