Головному «дорожнику» Волині пригрозили звільненням

Керівників, які не можуть впоратися з роботою, новий голова ОДА Олександр Савченко готовий звільняти, хоча й не має звички змінювати посадовців.

Про це він повідомив під час заслуховування звіту директора департаменту інфраструктури та туризму Івана Мирки, – пише ІА Волинські новини.

Про це йшлося під час оперативної наради в голови Волинської облдержадміністрації 26 березня.

Парадним звітом, а не повноцінною доповіддю назвав доповідь директора департаменту інфраструктури та туризму ОДА Івана Мирки голова Волинської ОДА.

Зокрема, голову ОДА не влаштовувало те, що посадовець говорив про бізнес-план.

«Ви склали бізнес-план, і що далі? Я Вас питаю, чи будете латати дороги, а Ви – про бізнес-план», - невдоволено зауважив Олександр Савченко.

Також він відзначив, що хотів би, аби Іван Мирка самотужки орієнтувався у питаннях своєї роботи, а не казав, що за деякими питаннями може доповісти очільник служби автодоріг в області. Так, на питання про запаси матеріалів для ремонту доріг посадовець відповідав, що його може доповнити Анатолій Посполітак.

«Я сподіваюсь, що у вас у туризмі щось краще, ніж по дорогах», - зазначив голова облдержадміністрації, який повідомив, що не має звички змінювати посадовців, але якщо людина не може впоратися з роботою, вона має піти.

Він відзначив, що у Луцьку щодня трапляються ДТП, в автопригоди потрапляють маршрутки, на дорогах області сніг сходить разом з асфальтом, деякі з них є вже не дорогами, а напрямками.

«Якщо Ви не підготувалися, мені це нецікаво. Є спеціалісти, які мені це розкажуть», - зазначив голова ОДА.

Насамкінець, він повідомив, що посадовець має час на те, щоб виправитися і наразі його рятує принцип голови ОДА, що полягає в тому, аби нікого одразу не звільняти.

Нагадаємо, новопризначений голова Волинської ОДА Олександр Савченко під час першої робочої наради дав зауваження працівникам головного органу виконавчої влади області.

Читати також: Стали відомі імена нових радників голови Волинської ОДА


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Курс валют на 26 березня: за вихідні євро «полізло» догори
Наступна новина Лучани платитимуть за воду по-новому. Що змінилося?
Схожі новини