Громада на Волині провела в останню земну дорогу свого захисника. ФОТО

У суботу, 12 жовтня, Турійська громада провела в останню земну дорогу військовослужбовця Миколу Ковальчука.

Підтримати родину та віддати шану воїну, який боронив Україну від окупантів, прийшли земляки, друзі, знайомі, військовослужбовці, представники влади та усі небайдужі жителі громади, інформують у громаді.

Микола Іванович став на захист країни 8 грудня 2023 року. У мирному житті він працював соціальним працівником Турійського територіального центру. За відгуками тих, хто знав Миколу Івановича, він був добрим і щирим, любив просту селянську працю. Війна усе перекреслила, вона ж підірвала здоров’я нашого земляка. На жаль, 8 жовтня серце Миколи зупинилося. 14 червня йому виповнився 51 рік. Осиротіла громада, осиротіла Україна, бо втратила ще одного воїна, свого захисника, залишивши непоправний біль скорботи у серцях донечок, внуків, дружини, рідних і близьких.

У день прощання за спокій душі воїна Миколи піднеслася спільна молитва. Рідними вулицями села Кустичі під звуки духового оркестру до місця земного спочинку проїхав траурний кортеж.

Востаннє земляку віддали військові почесті. Дружині воїна вручили Державний Прапор України. На честь захисника пролунав трикратний стрілецький салют та тричі «Слава».

Поховали воїна у рідному селі.

Царство Небесне і вічна слава Герою!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Кожен день – це нове життя, не треба нікуди спішити». Історія військовослужбовця ЗСУ «Аніме»
Наступна новина У школі на Волині відкрили меморіальну дошку на честь полеглого випускника-Героя