Гряде потужна магнітна буря

Згідно з прогнозом Інституту геофізики, 26 квітня українців сколихне легке магнітне коливання, а 27 квітня – потужна магнітна буря.

Метеозалежні люди можуть "здобути" погане самопочуття, головний біль, загальну слабкість, дратівливість, порушення сну і загострення хронічних хвороб, – пише Сьогодні

«Реагують на зміни погоди дві групи людей. Це люди похилого віку, у яких вже є хронічні захворювання серцево-судинної системи – гіпертонія, ішемічна хвороба серця, атеросклероз. Або більш молодша група людей з так званої дистонією.

Ломить суглоби у людей з хронічними захворюваннями суглобів : з артрозами, з артритами, так, вони реагують на дощову погоду, на зміну погоди. Але це процес хронічного захворювання суглобів, а не метеозалежність», – зазначає лікар-терапевт Марина Крапівнер.

Здоровій людині метеозалежність не страшна – в цьому сходяться і астрологія, і наука. Тим же, хто до неї схильний, пряма дорога до лікаря. Регулярний прийом препаратів, режим сну, відмова від алкоголю і переїдання – все це допоможе знизити негативні прояви.

Крім цього, важливий позитивний настрій. Адже часто на наше самопочуття впливає не стільки погода, скільки ставлення до неї.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відремонтували дорогу на двох вулицях у районі ДПЗ
Наступна новина 2-річна дівчинка втопилася у ставку, коли її мати поралася по господарству
Схожі новини