Хелловін 2017: рецепти нереально смачних і моторошних страв з відео

Страшний Хелловін у 2017 році вже не за горами – традиція святкування поширилася і у нашій країні. Для святкування важливо усе – костюм, грим, декорація будинку та, звісно ж, – їжа. Цього дня вона повинна бути смачною і, звісно ж, має лякати та дивувати ваших гостей.

Коли мова заходить про Хелловін, в голову приходять образи вампірів, летючих мишей, Джека Скеллінгтона, який вкрав Різдво у легендарній картині Тіма Бертона «Жах перед Різдвом», павуків і все-все, що дозволяє ваша фантазія, – пише 24 канал

Пам'ятаєте головне гасло Хелловіну – цукерки або смерть? Традиційно дітям, які ходять з дому в дім, роздають саме солодощі. Оскільки це свято традиційно проходить восени, то головні інгредієнти – це яблука та гарбуз. Хоча сьогодні не обов'язково готувати лише з цих продуктів, бо їжа на столі, в першу чергу, має бути моторошною. Це, певно, єдиний день в році, коли за чорний бісквіт чи "кривавий" десерт – вам скажуть «дякую».

Спеціально до Хелловіну-2017 ми підготували для вас 10 нереально смачних і страшних страв, які прикрасять ваш стіл. Всі страви досить легко повторити вдома, а вираз обличчя ваших друзів, які й будуть це куштувати, – повірте, буде безцінним. Обіцяємо, що ваші десерти не принесуть вам смерті :)

Печиво «Джек Скеллінгтон»

Є так багато чудових персонажів, які втілюють дух Хелловіна: привид Каспер, вся сімейка Аддамсів, Франкенштейн... Список дуже довгий. З них Джек Скелінгтон – найулюбленіший. Саме його обличчя вирізають з гарбузів. Такого "гарбузового короля" ставлять майже в кожному будинку. І Джек може стати смачним десертом – оскільки, для приготування використовують прості інгредієнти, це один з найпростіших рецептів.

Рецепт печива «Джек Скеллінгтон»

Інгредієнти:
- печиво Oreos (його можна замінити на більш бюджетне кругле печиво-сендвіч)
- палички для льодяників (можна замінити на бамбукові палички для шашликів)
- кокосова олія
- зубочистка
- білий та чорний шоколад
- чорна стрічка для декорування

Приготування:

1. На кожну паличку надягніть печиво-сендвіч. Розтопіть білий шоколад з кокосовою олією. Якщо такої олії немає, ви можете використовувати звичайне вершкове масло. Кожне печиво занурте в білий шоколад, щоб він рівномірно покрив печиво. Покладіть печиво в холодильник на 10-15 хвилин, щоб шоколад повністю застиг.

2. Розтопіть чорний шоколад. Замість шоколаду також можна використовувати харчовий барвник. Зубочистку вмочіть в шоколад та намалюйте на кожному печиві очі, рот та ніс. Пам'ятайте, що рот у Джека був зашитим, тож не забудьте розділити лінію рота маленькими вертикальними лініями.

3. Покладіть печиво знову в холодильник, щоб повністю застиг шоколад. Потім візьміть чорну стрічку та зав'яжіть бантик на кожній паличці (вище до самого печива). І смакуйте та насолоджуйтесь!

Рецепт печива на Хелловін: відео

 

Більше – Читати далі
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку незрячі зможуть «побачити» та пізнати історію міста
Наступна новина Що кажуть волинські нардепи про депутатську недоторканність