Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 25 квітня

Аварія на шляху Луцьк-Рівне

Гора металу замість двох автомобілів, контрабандисти із гумовими човнами, пожежа у багатоквартирному будинку… Яким був четвер, 25 квітня, для волинян?

«Перший» стежив за всіма пригодами, які відбувалися у цей день у Луцьку та на теренах Волині. До вашої уваги – добірка найважливіших.

Аварія із постраждалими на шляху Луцьк-Рівне

На автошляху Луцьк-Рівне трапилась аварія 24 квітня близько 23-ї години водій VW виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з Renault, який рухався з боку Луцька. Обох водіїв та пасажира VW шпиталізували до лікарні. Транспортні засоби зазнали значних механічних пошкоджень.
 

Продавали алкоголь вночі

Продавчині трьох луцьких магазинів попалися на продажі алкоголю в заборонений час. Ідеться про торгові заклади «Юрій», «Продукти» та «Міні-маркет», розташовані на вулицях Конякіна, 14, Сагайдачного, 1 та на проспекті Соборності, 8. Інспектори склали на порушниць адміністративні протоколи.
 

Контрабандисти із гумовими човнами

Прикордонники на поблизу держкордону «Грабове» та «Римачі» виявили 14 громадян України, 5 радіостанцій та 2 гумові човни. Спочатку охоронці кордону затримали дев’ятьох осіб із трьома радіостанціями та одним гумовим човном, а згодом – ще п’ятьох громадян України також з радіостанціями та гумовим човном. Крім цього, на контрольно-слідовій смузі виявлено сліди та дерев’яну кладку, яку було приховано неподалік у кущах. Скоріш за все, правопорушники готувались до незаконного переміщення контрабандних товарів, однак прикордонники викрили та припинили їх незаконні оборудки. 
 

Врізався у паркан та у стовп

У Луцьку у ніч на четвер, 25 квітня, автомобіль протаранив металевий паркан та електроопору. Аварію вчинив 28-річний водій у Луцьку. Керуючи Volkswagen Passat по вулиці Станіславського, він не вибрав безпечної швидкості та не впорався з керуванням і зіткнувся з металевою огорожею та електроопорою. 
 

Грів їжу, заснув – загорілася квартира

У Луцьку на вулиці Кравчука, 24, близько 17-ї години 25 квітня через необережність господаря загорілася квартира. Як повідомили пожежники, їх викликали занепокоєні сусіди, які почули запах диму. Приїхавши, рятувальники через вікно дісталися квартири. У задимленій кімнаті вони помітили господаря, який спав. За попередньою інформацією, він у стані алкогольного сп'яніння розігрівав їжу і заснув. Зі слів медиків, чоловіка привели до тями, його стан стабільний, проте його доправили до Луцької міської клінічної лікарні. Тим часом пожежники ліквідували загоряння.

Викрили крадіїв

У Луцьку поліцейські впродовж доби розкрили декілька крадіжок. 24 квітня поліція викрила неповнолітню, котра напередодні із магазину викрала косметику на понад 300 грн. Викрадене майно вилучили та повернуть власникові.

Цього ж дня поліцейські встановили причетність 37-річної лучанки до крадіжки двох велосипедів у місцевої мешканки. 

Також правоохоронці у Луцьку викрили неповнолітнього в скоєнні двох крадіжок електроінструментів із домогосподарства та гаража жителів обласного центру. Хлопець викрав дриль, болгарку, зварювальний апарат та набір інструментів на загальну суму 13 тис. грн. Усе викрадене поліцейські вилучили та повернуть власникам.

Збив на смерть велосипедиста

У селищі Цумань Ківерцівського району 24 квітня «Volkswagen Caddy» на смерть збив велосипедиста. 23-річний житель села Карпилівка, перебуваючи за кермому стані алкогольного сп’яніння, наїхав на велосипедиста, після чого врізався в електроопору. У ДТП постраждав також і пасажир транспортного засобу, 23-річний односелець водія. Його госпіталізували в Ківерцівську центральну райлікарню. 

Поїхав на заробітки – і зник

Розшукують безвісти зниклого волинянина Тороканця Руслана Степановича, 1976 р.н., жителя с. Полиці Камінь-Каширського району, який 19 квітня 2019 року близько 23-ї години виїхав з Польщі, де перебував на заробітках, і з того часу на зв'язок більше не виходив. Востаннє його бачили 20 квітня 2019 року близько 5-ї години ранку біля залізничного вокзалу в Луцьку. Чоловік схильний до вживання спиртного. Був одягнений в джинси синього кольору, сорочку в клітинку синьо-білого кольору та кросівки сірого кольору. Просять усіх, хто володіє інформацією про місцезнаходження зниклого, повідомити до поліції за телефоном 068 33 55 399 або 102.

Побив палицею до смерті

У Горохівському районі 22 квітня під час сварки у себе вдома 51-річний зловмисник палицею побив знайомого, 39-річного односельця. Від отриманих травм чоловік згодом помер. Слідчі повідомили волинянину про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Вирішують питання щодо обрання підозрюваному міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Вітер перекинув… металеву зупинку

Від пориву сильного вітру 24 квітня у селі Вілиця Шацького району перекинулася зупинка. Фото перекинутої конструкції, яка стояла на бетонних опорах, надали очевидці. Основа зупинки – металеві конструкції, оббиті металопрофілем.

Підготовлено на матеріалами інтернет видання ІА Волинські Новини, Район.Шацьк, прес-служб Патрульної поліції Волинської області, Департаменту муніципальної варти Луцької міськради, Держприкордонслужби, ГУ Нацполіції у Волинській області, Камінь-Каширського відділу поліції.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ковель об'єднається із трьома селами Турійського району
Наступна новина «У місті виборчі округи без депутатів – це реальна проблема», – мер Дніпра. ВІДЕО
Схожі новини