Хроніка пригод Луцька і Волині. Четвер, 4 липня. ФОТО. ВІДЕО

Затримали поліцейського, який торгував наркотиками

Поліцейський торгував амфетаміном. Велосипедист загинув під колесами авто. Двоє хлопчиків втопилися в озері… Про це та інше – у сьогоднішньому випуску хроніки пригод.

Загинув велосипедист

У Луцьку в ДТП загинув 66-річний велосипедист – місцевий мешканець. Аварія трапилась 4 липня близько 10:15 поблизу ТЦ «Варшавський». 
За словами працівника поліції, велосипедист намагався об’їхати транспортний засіб і втрапив під задні колеса аварійної машини служби контактних електроліній. Згідно із попередньою інформацією, яку надав поліцейський, велосипедист був поза полем видимості автомобіля «аварійна контактної мережі», тому водій транспортного засобу ніяк не міг його побачити.

П’яний на велосипеді влетів під колеса авто

У середу, 3 липня, на кільці вулиць Набережної та Яровиці в Луцьку автомобіль Opel Insignia, за кермом якого був 32-річний лучанин, збив велосипедиста. 47-річний велосипедист, житель обласного центру, перебував у стані алкогольного сп’яніння. Велосипедист створив аварійну ситуацію, внаслідок якої постраждав. Він отримав тілесні ушкодження, однак не госпіталізувався.

Маніпулятор в’їхав в учбовий автомобіль

Поблизу гіпермаркету «Епіцентр» у селі Липини 4 липня сталася аварія. Як розповів один із її учасників, водій маніпулятора не дотримався безпечної дистанції і не встиг загальмувати, внаслідок чого в’їхав в учбове авто. На щастя, серед учасників ДТП жертв немає. У результаті учбовий автомобіль Renault отримав механічні ушкодження: у транспортного засобу вибите заднє скло і пошкоджений бампер. Маніпулятор отримав механічні ушкодження передньої частини.

У Світязі втопилися два 9-річні хлопчики

В урочищі Гряда на озері Світязь, що в Шацькому районі, 3 липня загинули 9-річні жителі Львова та Самбора, котрі разом із дорослими приїхали на відпочинок. 35-річна та 40-річний жителі Самбора разом із 9-річними сином і племінником приїхали на відпочинок на місцеву базу. Діти самовільно та без нагляду дорослих пішли купатися. Увечері рятувальники разом із поліцейськими знайшли їх у воді на відстані понад 70 м. від берега. Незважаючи на реанімаційні заходи врятувати дітей медикам не вдалося.

Поліцейський торгував амфетаміном

Старший інспектор-черговий Луцького райвідділу поліції Луцького відділу поліції ГУ Нацполіції у Волинській області незаконно придбав, зберігав з метою збуту та збував психотропну речовину амфетамін, обіг якої обмежено. Правоохоронця затримали 4 липня. Наразі проводять першочергові слідчі дії, вирішують питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Крав чужі речі на пляжі й… опинився у руках поліції

У Ковелі затримали чоловіка, який забрав особисті речі людей на пляжі. Громадянка повідомила поліції, що невідома особа забрала особисті речі людей на пляжі та направилась у бік 13-ї школи. Заявники переслідували чоловіка, однак не могли наздогнати. Екіпаж патрульних у складі Сергія Левщука та Богдана Пархонюка прибув за 6 хвилин, виявив особу, яка підходила під орієнтування, та затримав її спільно з поліцією охорони.
Заявниця впізнала чоловіка, що саме він забрав речі. 22-річного лучанина освідували в Ковельському медзакладі та передали слідчому для ведення подальших дій.

За неіснуючий мотоцикл заплатила 12 тисяч гривень

За добу на Волині зареєстрували чотири повідомлення про шахрайське заволодіння грошима під приводом продажу товарів. Зокрема, маючи намір купити мотоцикл, пропозиція про продаж якого була виставлена на популярному сайті, мешканка селища Ратне перерахувала на рахунок шахраїв 12 тис. грн. Майже 6 тис. грн. позбулася в такий самий спосіб лучанка, бажаючи купити за привабливою ціною фототехніку. Трьома платежами на загальну суму близько 5,5 тис. грн. ковельчанин оплатив покупку неіснуючого мопеда, а локачинець в такий же спосіб «придбав» мотоцикл за 2,5 тис. грн.

Чоловіка збили на «зебрі»

Дорожньо-транспортна пригода, під час якої під колеса автомобіля марки ВАЗ втрапила людина, сталась 4 липня близько 14:30. Зі слів свідків аварії, у районі вулиці Глушець під колеса автомобіля ВАЗ потрапив пішохід. Зіткнення трапилось у той момент, коли пішохід намагався перейти дорогу на «зебрі».

У сауні з невідомою жінкою позбувся 150 тисяч гривень

До адміністратора «Теремнівських саун», що в Луцьку, звернувся відвідувач, мовляв, у нього викрали близько 150 тисяч гривень. На місці події встановили, що потерпілий удень продав свій автомобіль ВАЗ, після чого вирішив відпочити в сауні з невідомою жінкою. До закладу вони взяли з собою спиртні напої. Згодом 38-річний громадянин заснув. Коли ж прокинувся, виявив відсутність грошей, вилучених за продаж транспортного засобу. Подальші обставини встановлювало слідство.

Зник хлопець

На Волині безвісти зник неповнолітній Андріюк Василь Олексійович, 12.04.2002 року народження, уродженець та житель села Фалемичі Володимир-Волинського району. 28 червня 2019 року він виїхав з міста Києва від свого батька і до місця свого постійного проживання не повернувся. Прикмети: зріст 175 см, середньої статури, волосся темне, стрижка коротка. Був одягнений у сині «рвані» джинси, сіру футболку спереду з малюнком, взутий у чорні кросівки з червоними вставками. Розшукуваний навчався у Володимир-Волинському ВПУ-23. Раніше неодноразово покидав місце свого проживання. У разі наявності будь-якої інформації про місце перебування хлопця прохання повідомити за номером 093 194 17 95 або 102.

Підготовлено за матеріалами видань ІА Волинські Новини, Волинь-новаВолиньUA, прес-служб ГУ Нацполіції у Волинській області, Патрульної поліції Волинської області, прокуратури Волинської області, Генеральної прокуратури України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Очисні споруди могли замінити ще десять років тому», – Богдан Шиба про сморід у Луцьку
Наступна новина З безробітного – у директори. Історія успіху від Луцького центру зайнятості
Схожі новини