Хроніка пригод Луцька і Волині. Середа, 1 травня

«Замінування» автостанції, підпал будинку журналістки, аварії, вибух мобільного, пожежа в магазині...

«Перший» стежив за усіма пригодами, які сталися у Луцьку і на Волині протягом сьогоднішнього дня. До вашої уваги – добірка найцікавіших з них. 

Журналістці підпалили будинок

Сьогодні вночі до Нововолинського відділення поліції надійшло повідомлення від 59-річної місцевої жительки про те, що невідомі особи проникли на територію дачної ділянки, де вона мешкає, розбили шибку у вікні будинку, розлили рідину із запахом бензину, підпалили та втекли з місця події.

Пожежу заявниця ліквідувала самостійно. Ніхто не постраждав.

На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група місцевого відділення поліції. Під час проведення детального огляду поліцейські вилучили каністру із залишками речовини зеленого кольору, фрагменти дерев’яної палиці та пластикової пляшки з ознаками горіння. Сума завданих матеріальних збитків встановлюється.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2  ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна, вчинене шляхом підпалу) Кримінального кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до 10 років.

Згодом стало відомо, що будинок належить журналістці Наталі Камишниковій. Про інцидент вона написала матеріал в інтернет-виданні «Радар», де є головним редактором. Там зазначила, що раніше їй погрожували фізичною розправою. 

Луцьку автостанцію «замінували»

1 травня жінка повідомила про замінування автостанції № 1. Вона заявила, що в її сумці є вибухівка. Після того, як прибули три екіпажі патрульної поліції, стало відомо, що вибухівки нема. Як виявилось. жінка мала проблеми з квитком, тому й вирішила повідомити про «замінування». 

Жінка, яка повідомила про замінування, уродженка Рівненської області, 1985 року народження, була у стані алкогольного сп’яніння. Усі деталі з‘ясовує слідчо-оперативна група. Автостанція наразі працює у штатному режимі.

У вантажних потягах знайшли контрабандні цигарки

Два сховки з сигаретами виявили прикордонники Львівського загону спільно з митниками в пункті пропуску «Володимир - Волинський». Куриво намагалися приховано перемістити через кордон в вантажних поїздах.

Тютюнові вироби помістили в конструктивні особливості вагонів. Однак їх викрити допомогли службові собаки. Більше 200 пачок сигарет без акцизної марки України вилучили.

Лучанин постраждав через вибух мобільного

26-річний лучанин мало не згорів через мобільний телефон. Молодий чоловік стверджує, що поклав мобільник під подушку на ніч і поставив його на зарядку. Телефон вибухнув. Внаслідок цього лучанин попік обличчя та передпліччя. 

У Луцьку – аварія

На вулиці Рівненській у Луцьку зіткнулися автомобіль Opel та мотоцикл.  Водій останнього транспортного засобу зазнав травм і його госпіталізували.

У Луцьку вночі п'яний водій вчинав аварію біля кладовища.

Нетверезий водій врізався у паркан кладовища

У Луцьку вночі п'яний водій вчинав аварію біля кладовища. Інцидент трапився у ніч з 30 квітня на 1 травня. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook патрульний поліцейський Роман Богдан.

«Ловив сатаністів по кладовищах міста, а зловив водія в стані алкогольного сп‘яніння! ( ото нечисть ). На місце було викликано екіпаж патрульної поліції для складання відповідних адміністративних матеріалів. Ніч пройшла спокійно, жоден привид не постраждав, крім Тараса...він, не впоравшись з керуванням, в’їхав у бардюр та розбив головою бокове скло та бампер, при цьому прорізавши колеса на автомобілі», – йдеться у повідомленні.

У Володимирі згорів магазин

Близько 1-ї години ночі 1-го травня у Володимирі-Волинському горів магазин «Мікс». У результаті пожежі вигорів дах і стіни.

За словами рятувальників, обійшлося без жертв. Ймовірна причина займання – коротке замикання електромережі.

Як розповідають місцеві жителі, магазин довго стояв зачиненим. Лише кілька місяців тому він відновив роботу.

У Нововолинську понищили дорожній знак

У Нововолинську зранку 1-го травня на проспекті Дружби, поруч з міськрадою, помітили понищений дорожній знак та бордюри. Поліцейські встановили, що слідів аварії нема і що знак, імовірно, вирвали. 

Згодом стало відомо, що пошкодили дорожній знак та місце, де він встановлений, двоє повнолітніх молодиків. Були в нетверезому стані та вирішили таким чином розважитися. 

Підготовлено за повідомленнями ГУНП Волині, Держприкордонслужби та інтернет-видань Волинські новини, Під прицілом, Район.Луцьк, БУГ, Суспільне.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волинь приїде глава ПЦУ Епіфаній
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 2 травня
Схожі новини