«Хто вирішив поприкалуватися – для тих це холодний душ» – волинський нардеп про екзит-поли

Після закриття виборчих дільниць і оприлюднення перших результатів екзит-полів почалися переговори між штабами про подальшу роботу – вважає народний депутат України Ігор Лапін.

Про це Лапін  заявив у прямому ефірі «12 каналу».

Нагадаємо, за результатами екзит-полу, який провів центр СОЦІС у другий тур виборів проходять Володимир Зеленський і Петро Порошенко

«Різниця між екзит-полами і реальними результатами, я не думаю, що буде суттєва. Ми бачимо чітке вираження двох кандидатів, лідерів перегонів» - сказав Лапін.

«В цій ситуації, я думаю, будуть іти переговори між штабами: хто кого, хто за кого у другому турі. Почнеться робота. Я думаю, що для штабів вже ця робота почалася. Народні депутати України вже почали говорити про переговори між штабами. Зокрема Мустафа Наєм писав про переговори між Тимошенко і Зеленським» – сказав Лапін.

«Я думаю, що електорат зараз для декого, хто поприкалуватися вирішив, буде холодний душ. Я думаю, що дехто замислиться. Хтось може не пішов на вибори. То зараз може зробить висновок і скаже, що йому потрібно йти. Тому що ми бачимо, що явка не була досить високою А отже в цьому контексті, я думаю, буде тривати серйозна робота до другого туру» - сказав Ігор Лапін.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський і Тимошенко домовляються про об’єднання
Наступна новина Як голосували у Жидичині і Княгининку біля Луцька. ВІДЕО
Схожі новини