Ігри, вікторина та подарунки: ЮніорБанк фестивалив на «Family Weekend»

12-13 серпня у Луцьку відбувався сімейний фестиваль «Family Weekend». У рамках дійства проходило безліч цікавих заходів, серед яких - майстер-клас від ЮніорБанку.

Упродовж двох днів у Парку культури та відпочинку імені Лесі Українки дорослі і маленькі лучани мали змогу не тільки розважитися, але й отримати нові корисні знання. Зокрема, ПриватБанк організував для дітей пізнавальний майстер-клас із фінансової грамотності.

Послухати тренерів ЮніорБанку прийшла не тільки малеча, але й дорослі. Для них влаштували цікаву гру: кожен міг уявити себе мільйонером, молодим підприємцем або ж банкіром. На простих прикладах спікери пояснили основні принципи роботи банку та фінансової системи держави.

Відвідувачі дізналися більше про гроші, їхні різновиди та особливості, посміялися з кумедних історій від тренерів ЮніорБанку та навчилися відрізняти справжні купюри від фальшивих. Окрім того, їм розповіли основні правила фінансової безпеки та застерегли від шахрайських махінацій з картками.

Оскільки майстер-клас був інтерактивним, то протягом спілкування учасники отримували фішки за правильні відповіді на запитання тренерів. Ті, хто виявили найбільшу обізнаність і заробили найбільше фішок, отримали цінні подарунки.

Нагадаємо, що ЮніорБанк - це соціальна програма фінансової грамотності для школярів, яка передбачає ігрові інтерактивні заняття замість нудних уроків. Навчання безкоштовне і  проходить у форматах екскурсій у відділення ПриватБанку,  Бізнес-Школи та квест-кімнати.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відбулась благодійна акція «Скоро до школи». Фоторепортаж
Наступна новина Серпневий зорепад в об'єктиві фотографа Сергія Герешти
Схожі новини