Інтим «на виїзд»: у Києві «накрили» мережу борделів. ФОТО

Борделі діяли у столичному регіоні, Дніпропетровській та Харківській областях

Злочинне угрупування з шести сутенерів облаштували мережу виїзних борделів, які діяли у столичному регіоні, а також у Дніпропетровській та Харківській областях.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Київської області, – пише УНН.

«Зловмисники організували постачання секс-послуг за 1,5-5 тисяч гривень за годину. Для цього залучили до свого бізнесу понад 40 повій різного віку та здійснювали за ними цілодобовий контроль. Також збували клієнтам наркотичні засоби – амфетамін та канабіс», – йдеться у повідомленні.

Для прикриття своєї протиправної діяльності інтимні послуги надавалися виключно «на виїзд» – за місцем проживання або тимчасового перебування клієнтів.

Під час десяти обшуків поліцейські виявили та вилучили: гроші, наркотики, банківські картки, на які перераховувалися вищевказані кошти, засоби зв’язку, записні книжки зі списками клієнтів та їх адресами і сумами отриманих від них коштів, а також графіки чергування дівчат.

Триває розслідування в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією), а також ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Зловмисникам загрожує до семи років позбавлення волі.

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центрі Луцька «Pepsi» влаштувало битву смаків. ФОТО
Наступна новина Затримали волинянина, якого розшукували за крадіжку авто
Схожі новини