IP-відеоспостереження для автостоянки

Залишаючи свій автомобіль на паркованні, власник сподівається на його безпеку. Найбільший рівень безпеки гарантують стоянки, що мають потужну охорону, а якщо такої поблизу немає, то найкращий варіант – парковання з постійним відеоспостереженням.

Широкий вибір якісного обладнання для відеоспостереження за покликанням: https://www.bezpeka-shop.com/ua/catalog/ajax/

Завдання відеомоніторингу автостоянки

Відеоконтроль стоянки має виконувати низку функцій:

  • Відлякувати потенційних злочинців сповіщенням про відеоспостереження.
  • Контролювати випадки ненавмисного пошкодження чужого майна. Йдеться про ситуації, коли автомобілю завдано шкоди з необережності, наприклад, під час невдалого паркування, а винуватець їде, не повідомивши про це та не залишивши контактів.
  • Контролювати випадки навмисного пошкодження автомобіля, від діяльності зламувачів до вандалів.
  • Запобігати викраденню автомобіля.
  • Підвищувати рівень безпеки працівників.
  • Розкривати інформацію про подію, тобто надання повної інформації поліції у випадку, якщо злочину не вдалося запобігти.

Правильно підібрана охоронна система здатна впоратися з цими завданнями, що підтверджує статистика: віддалене відеоспостереження скорочує кількість злочинів на стоянках на 40–70%.

IP-спостереження за офісною стоянкою

Зоною високого ризику є офісні паркування. Велике скупчення автомобілів, майже гарантовано залишених на певний час, — велика спокуса для злочинців. Сучасні охоронні системи здатні не лише записувати кадри викрадення або злому, але запобігати навмисному пошкодженню майна. Для цього камери розміщують не лише на об'єкті, а й по периметру. Це дає можливість вчасно виявляти незаконну чи підозрілу активність та сповіщати про це правоохоронні органи або службу безпеки.

Але охоронна система офісного паркування може виконувати додаткові функції. Керування з мобільного пристрою робить їх максимально адаптивними. Наприклад, для кращого контролю можна змінювати кут огляду або активувати додаткові камери в години підвищеного ризику. Ще одна неочевидна, але дуже корисна функція — регулювання трафіку. Мобільний пристрій, даючи інформацію про рух, дає змогу співробітникам координувати свою активність й уникати заторів, у такий спосіб зменшуючи кількість ненавмисних інцидентів.

Отже, IP-спостереження — саме те, що значно підвищує безпеку автомобільних стоянок, робить це швидко, якісно та з мінімальними витратами.

*На правах реклами


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку родині переселенців подарували дитяче ліжечко: батько не стримав сліз. ВІДЕО
Схожі новини