Карантинні розваги. У Луцьку святкують День молоді

У неділю, 16 серпня, у Луцьку святкують День молоді.

У центральному парку культури та відпочинку облаштували кілька спортивних та розважальних локацій.Зони танців й анімації, майстер-класи та ярмарку відвідало чимало лучан, – пише ВолиньPost.

Ранок вирішили почати зі спорту, влаштувавши змагання та показові виступи професійних атлетів.Також усі охочі могли спробувати свої сили у стрільбі з лука. Майстер клас проводила засновниця клубу «Луцькі соколи» переможниця «Ігор Нескорених» Майя Москвич. Там же можна було повчитися, як правильно кидати «літаючі диски» – фризбі. Техніку демонстрував Богдан Алексєєв.

Тим часом у парку діти розважалися, катаючись на міні-автівках та поїдаючи солодку вату. Для старших там встановили велетенську гру джергу, облаштували зону, де можна було пограти в історичні ігри, пройти квізи, вікторини і тестування, розмалювати глиняні вироби і себе. Танцюристи із MJDS (My Jump Dance School) & ГО «Молодіжний Центр «Креативний Світ» та Iron-City-Dance-Academy влаштували імпровізовані брейк-данс змагання, запалюючи публіку під ритми молодіжних хітів.

На цьому свято не закінчується, адже із 18:30 до 21:00 триватиме концерт в затишній вечірній атмосфері Луцького міського молодіжного центру. Виступатимуть: Unfazed Everyman (stoner, blues-rock), баянист Валерій Осадовський, Іndex - інструментальний колектив (пост-рок), Андрій Волошко - поп-скрипаль, співачка Марія Хурсенко,Soul Kitchen (із рокерів у блюзмени). Опісля там покажуть фільм.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Путін заявив, що готовий разом з Лукашенком «реагувати на загрози»
Наступна новина Як помирити свекруху і невістку? Сміливий експеримент від «Сімейної фортеці»
Схожі новини