Хвороба Пейроні: як позбутися неприємного синдрому

Хвороба Пейроні – дуже неприємне чоловіче захворювання, що проявляється у вигляді деформації пеніса у стані ерекції. Викривлення статевого члена може призвести до виникнення неприємних відчуттів, а також неможливості продовження статевого життя. Якщо вам встановлено діагноз хвороба Пейроні лікування в Оксфорд Медікал дозволить повністю позбутися симптомів і продовжувати жити у звичному ритмі.

Чому виникає хвороба?

Найчастіше хвороба Пейроні розвивається внаслідок травм статевого члена. Як наслідок, утворюються гематоми та розвиваються фіброзні ділянки. Оболонка печеристого тіла ущільнюється, через що пеніс втрачає природну форму. Виникає еректильна дисфункція, що і призводить до подальших проблем.

До появи симптомів також можуть призвести:

  • аутоімунні захворювання;
  • судинні патології;
  • інфекції статевих шляхів.

Попри те, що такий стан пацієнта не становить загрози для життя, хвороба Пейроні може стати великою неприємністю для пацієнта. Адже порушення ерекції може впливати на розвиток стосунків із другою половинкою та виникненням відчуття неповноцінності. Це призводить до серйозних психологічних проблем і затяжної депресії.

Як лікувати хворобу Пейроні

Існує кілька методів лікування хвороби, серед яких вітамінотерапія, масаж, ударно-хвильова терапія і деякі методи нетрадиційної медицини. Втім, всі вони не гарантують 100% тривалий ефект. До того ж можуть мати побічні дії.

Надійний і безпечний спосіб вилікувати хворобу Пейроні – застосування методів лазерної хірургії. До переваг цих методів можна віднести:

  • мала інвазивність втручання – мінімум крововтрат і больових відчуттів;
  • швидкий період відновлення – вже за кілька тижнів пацієнт може розпочати нормальне життя;
  • гарний косметичний ефект – шрамів не залишиться, ви будете на 100% задоволені візуальним результатом.

У клініці Oxford Medical працюють найкращі хірурги-спеціалісти. Вони мають достатній досвід лікування хвороби й працюють на сучасному обладнанні, що дозволяє швидко досягти бажаного ефекту.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Із 18 червня у додатку «Резерв+» почне діяти QR-код: що треба знати
Наступна новина На Волині одружився військовий Василь з коханою Кароліною
Схожі новини