«КНЯЖИЙ» озвучує музичну сцену фестивалю

19-20 серпня на території села Заріччя, що поблизу міста Володимир-Волинський відбудеться історично-культурний фестиваль «Княжий». Такий захід, зорганізовано вперше на культурній мапі України, командою Фонду Ігоря Гузя «Прибужжя».

 Фестиваль покликаний популяризувати місто, підвищити його туристичну привабливість та максимально відновити дух середньовіччя.

Упродовж двох днів музичну складову фестивалю представлятимуть 10 відомих українських гуртів.

Так, у суботу, 19 серпня, на головній сцені виступатимуть гурти «Роялькіт», «GG Гуляйгород», «Irdorath», «Joryj Kloc». Хедлайнером дня стане український гурт «КАРНА».

У недільній програмі – концерти гуртів: «Цвях», «Воанергес», «Чумацький шлях», «Фіолет». Під вечір гостей фестивалю розважатиме гурт «Тартак».

Нагадаємо: «Княжий» має символічну вартість входу на фестиваль у 20-ть гривень на 2 дні. Придбати так званий квиток-браслет можна при вході на територію заходу. У разі чого, якщо браслет пошкодиться, він стає недійсним. Фестиваль проводиться виключно у безалкогольному форматі, на території заходу працюватиме охорона, яка дивитиметься за порядком та безпекою.

Музика, театралізовані дійства, історичні реконструкції, літературна сцена, гутірки, екскурсії стародавнім Володимиром-Волинським, дитяче містечко, ярмарки ремесел та вуличної їжі, майстер-класи народних майстрів, покази модного одягу в етностилі, кінний театр та багато іншого цікавого – все це буде на фестивалі «КНЯЖИЙ».

Детальніше про lineup фестивалю «КНЯЖИЙ» на офіційній сторінці у соцмережі Фейсбук https://www.facebook.com/KniazhyiFest/

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Безкоштовний сервіс електронної звітності ПриватБанку реєструє до 1 000 нових користувачів на день
Наступна новина В Луцьку зростуть тарифи на воду
Схожі новини