Коли душа співає: ТОП-5 караоке-пісень

За статистикою, кожна друга людина у світі любить співати. Добре, що японські вчені у другій половині XX століття створили караоке. В Україні воно встигло стати улюбленим способом відпочинку багатьох людей – жодне свято, як правило, не проходить без виконання пісень близьких серцю.

На сцені, в компанії чи в душі, але, безперечно, співає кожен. І не важливо, скільки тобі років – 18, 25 чи 60. Побутує така думка, що караоке прекрасно знімає стрес. Тому, якщо у вас був напружений робочий день чи тиждень, вам обов’язково потрібно виплеснути цей негатив. Менше стресу – більше співу!

Є сміливці, які, не маючи надзвичайних здібностей, наважуються показувати свій талант на публіці, і в цьому немає нічого постидного. Набагато гірше, коли людина закомплексована і не вміє розслаблятись.

Які ж пісні найчастіше замовляють в українських караоке-клубах? Що найбільше припадає до душі гостям? Ми пропонуємо ТОП пісень, без яких не обходиться жодна вечірка.

1.«Жуки» – «Батарейка»

Пісня, яка стала хітом ще в далекому 1999 році, до сьогодні не втрачає популярності. Погодьтеся, є в ній щось таке незвичайне та вічне.

«Ведь у любви у нашей села батарейка»

2. «Бумбокс» – «Вахтерам»

Хіт, який приніс неабияку популярність групі ще у 2006 році. Напевно, немає такої людини, яка б не підспівувала під цю пісню.

«Объясните теперь нам, вахтёры, почему я на ней так сдвинут?»

3.«Плач Єремії» – «Вона»

За результатами опитування пісня гурту «Плач Єремії» визнана українським хітом, що найбільше запам'ятався за останню чверть століття.

«А вона, а вона сидітиме сумна, буде пити – не п’яніти від дешевого вина»

4.Світлана Лобода – «К черту любовь»

Вже з перших хвилин після презентації, пісня стала справжнім хітом і побила рекорди за кількістю переглядів та завантажень із мережі. 

«Раздевайся, ложись, раз пришёл!»

5.«Океан Ельзи» – «На небі»

Пісня дійсно «небесна» і зачаровує з перших секунд. Лірика так йде «Океанам».

«І я на небі, мов на земному небі. Мила, коли з тобою, літаю і знов, і знов».

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через блискавку згоріло дві будівлі
Наступна новина Нова небезпека дібралася до Android-користувачів
Схожі новини