Колишня начальниця управління Волинської ОДА, яку звинуватили у хабарі, не прийшла у суд

Розгляд справи щодо колишньої начальниці управління транспорту Волинської облдержадміністрації Наталії Остапкович, який мав відбутися у Луцькому міськрайонному суді 2 вересня, перенесли.

На засідання обвинувачена не з’явилася. Про це передає кореспондент Суспільного із зали суду.

Як розповів Суспільному суддя Анатолій Марчук, суд отримав клопотання від Остапкович про перенесення розгляду справи у зв'язку із хворобою.

"Долучена до заяви інформаційна довідка з електронної системи охорони здоров’я, де зазначено медичний висновок про тимчасову непрацездатність, разом з тим, інформації жодної немає, чи перебуває на стаціонарному, чи амбулаторному лікуванні", – каже суддя.

Анатолій Марчук зобов’язав прокурора перевірити достовірність документів, які обвинувачена додала до клопотання.

До 7 вересня Наталія Остапкович відсторонена від посади керівника обласного управління транспорту, – розповів Суспільному заступник керівника відділу Волинської обласної прокуратури Тарас Гуцуляк. Додає: ОДА готує клопотання до суду про продовження її відсторонення.

Нагадаємо, на гарячому затримали начальницю одного з управлінь Волинської ОДА, яка вимагала від приватного підприємця 1 500 доларів США неправомірної вигоди за «позитивне вирішення питання» щодо надання переваг при проведенні конкурсу на перевезення пасажирів на приміському внутрішньообласному автобусному маршруті загального користування. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Коронавірус в Україні: 2693 нових хворих та 45 смертей
Наступна новина На Волині за минулу добу виявили 52 хворих на ковід
Схожі новини