Лікарі Волині та Рівненщини на благодійному футбольному турнірі зібрали кошти для ЗСУ

У селі Згорани 3-4 серпня  відбувся третій благодійний футбольний турнір, у якому взяли участь лікарі з Волині та Рівненщини. Кошти, зібрані під час заходу, вирішили передати на закупівлю медичних препаратів для військових.

Про це повідомили у фейсбук-спільноті «Волонтерська допомога Любомль. Волинь». 

Як зазанчила у дописі Катерина Мокренко, ще кілька днів тому волонтери обговорювали проблему збирання коштів на дрон «Мавік» та аптечки для бійців. Оскільки аптечки завжди потрібні, було вирішено замовити необхідні медичні препарати та укомплектувати аптечки самостійно. І саме в цей момент один із лікарів, який брав участь у турнірі, привіз зібрані кошти безпосередньо волонтерам додому.

«Чи це не диво? Так треба було, щоб у нас виникла потреба на закупівлю медпрепаратів для хлопців і саме в цей момент один з лікарів нашої лікарні привіз ці кошти мені прямо додому! Щоб відмітила не захотів, сказав: «Не для якоїсь слави чи піару це роблю. На фото ми усі, люди побачать».

Не втомлюся захоплюватися людьми. І хто би що не говорив, впевнена – таки небайдужих, добрих, чуйних людей – більшість. Ми щиро дякуємо нашим лікарям за допомогу, тепер аптечки «розлетяться» до своїх воїнів набагато швидше», – зазначила пані Катерина. 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Воїн з Луцька у свій день народження оголосив збір на потреби батальйону «Любарт»
Наступна новина «На ремонт ноги»: потрібна допомога військовому з Луцька, який отримав поранення на фронті