Лучани просять придбати сучасну снігоприбиральну техніку для міста. Зареєстрували петицію

Фото ілюстративне

Лучани просять придбати механізовані снігоприбирачі. Таку альтернативу вони пропонують впровадити замість «малоефективних лопат для двірників».

Відповідну петицію зареєстрували 15 лютого на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Автор – Володимир Редкач.

«Відповідно вимагаємо: зібрати відповідні профільні комітети, позачергову сесію депутатів ЛМР та проголосувати за виділення необхідних коштів з спеціальних резервних фондів або передбачених статей витрат для таких надзвичайних ситуацій; дати негайну вказівку директору департаменту житлово-комунального господарства Луцької міськради Миколі Осіюку, розробити найкращий і найоптимальніший спосіб використання снігоприбирачів, а також вибрати найефективнішу модель для закупівлі», – йдеться у тексті.

Також автор петиції наголошує на потребі створення оперативно-мобільних груп, які б і розчищали тротуари, дороги, за допомогою снігоприбирачів.

«День тому, я особисто ввечері в кареті швидкої, був поруч літньої жінки, яка отримала критичну травму, перелом шийки бедра. Коли були в палаиі, фактично всі жінки, потрапили саме з тієї причини, падіння на неочищеному тротуарі. Неочищені пішохідні доріжки, це без перебільшення, злочин проти лучан. Якщо вони дослухаються до трьохсот підписантів петиції, значить вони з народом і дійсно турбуються про безпеку лучан і благоустрій міста», – розповів автор петиції.

Станом на 19 лютого петицію підписало 64 людини з 300 необхідних для розгляду. 

Читайте також: 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сумнівались навіть лікарі: волинянин за два місяці переніс інфаркт, інсульт, COVID та низку операцій
Наступна новина Скандал зі скотчем: у Луцьку в дитсадках пропонують встановити відеокамери
Схожі новини