Лучани проти «базару» біля історичного факультету СНУ. Зареєстрували петицію

Лучани вимагають не допустити встановлення торгових павільйонів на вулиці Івана Огієнка.

Зареєстрували відповідну петицію у вівторок, 10 березня, на сайті Єдиної системи місцевих петицій. Автор – Колесниченко Олег.

«Нещодавно Луцькою міськрадою було прийнято рішення розмістити п’ять торгових павільйонів на вулиці Івана Огієнка (навпроти будинку 2-а).
Відповідне рішення ухвалили у середу, 4 березня, під час засідання виконавчого комітету. Встановлення такого типу споруд не вписується в подібному місці. По суті біля територій університету та меморіалу встановлюється та створюється базар.Це не є естетично , неприпустимо та функціонально невиправдано.

Крім того, активний трафік і так спричиняє численні дорожньо-транспортні пригоди із травмуванням пішоходів, що неодноразово фіксувалось найближчими камерами. А разом із встановленням торгових точок можна очікувати зріст сумної статистики в кілька разів.Мало того, торгові коробки псуватимуть загальний архітектурний ансамбль і не вписуватимуться в панораму, що склалася. І це на вулиці, не далеку від центру», – йдеться у тексті петиції.

Станом на 14:50, 10 березня, петицію підписали 66 людей з 300 потрібних для розгляду. До кінця збору підписів залишилось 14 днів. 

 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У районі на Волині представили нового керівника поліції
Наступна новина Розповіли, за який час хворий може вилікуватися від коронавірусу
Схожі новини