Лучанин разом із чотирилапою улюбленицею захищають країну в теробороні ЗСУ

Волинянин Ігор Гобчанський став до лав 100 Окремої бригади територіальної оборони 24 лютого – у перший день широкомасштабного вторгнення в Україну окупантів. 

Про це пише 100 Окрема бригада територіальної оборони Волині на сторінці у Facebook.

До військкомату чоловік прийшов не сам, а з чотирилапою улюбленицею, на ім’я Белла. 

«Ця красуня (саме так перекладається її ім’я, яке має латинське походження) з’явилася в сім’ї пана Ігоря вже дорослим півторарічним псом. Ймовірно, на той момент вона встигла пережити зраду з боку людей – адже брудна, голодна та озлоблена впродовж кількох тижнів тинялася вулицями Луцька», – зазначають у дописі.

В сім’ї Гобчанських уже було три пекінеси: Стіч, Пундик і Міккі. Тож «шефство» над чотирилапою дамою відразу взяла дружина пана Ігоря – Людмила. 

«Два з половиною роки в добрих руках сотворили з Беллою справжнісіньке диво – вона просто розцвіла й знову навчилася вірити людям. До речі, вага Белли (за іронією долі, вона належить до породи «московська сторожова») нині складає понад 50 кг: таке собі «телятко» – тільки дуже сильне, дууже розумне і дуууже відважне», – додають на сторінці 100 Окремої бригади. 

Ігор Гобчанський зазначає, що «своїх» Белла впізнає здалеку. А зустрівши ворога собака «зорієнтується в ситуації».  

«Швидше за все, уздрівши такого супротивника ті горе-вояки самі вишикуються по стійці «Струнко!», після чого… добровільно і з неабияким ентузіазмом затягнуть «Ще не вмерла…», – каже лучанин Ігор Гобчанський

Як і кожен боєць 100 Окремої бригади територіальної оборони, старший солдат Ігор Гобчанський мріє про перемогу, а також про мир, який настане після здобуття цієї перемоги. 

«Якщо на війну Ігор Петрович з Беллою прийшли удвох – то повертатися, вочевидь, доведеться значно більшою компанією. Адже чотирилапа красуня… чекає на цуценят», – додають у повідомленні.

Читайте також: Власниця ательє з Луцька разом з донькою служить в ЗСУ


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині попрощалися із загиблим Героєм. Поховали на Пагорбі Слави
Наступна новина Волинська прокуратура передала пів мільйона гривень та 74 вилучені автівки на потреби ЗСУ
Схожі новини