Лучанина оштрафували на 300 гривень за неправильну агітацію

Фото ілюстративне

На Волині за порушення виборчого законодавства лучанина притягнули до адміністративної відповідальності. Чоловік проводив агітацію у забороненому місці.

Суд призначив покарання у вигляді штрафу – 300 гривень, – повідомляють у секторі комунікації поліції Волинської області.

Агітатора виявили  в Шацьку співробітники поліції. Протокол направили на розгляд до суду.

Шацький районний суд визнав волинянина винним у вчиненні адміністративного правопорушення передбаченого ст. 212-14 КУпАП та призначив йому покарання у вигляді штрафу. Правопорушнику доведеться сплатити в дохід держави понад 300 грн.

Зазначимо, у поліції Волині зареєстровано 47 повідомлень щодо можливого порушення виборчого законодавства. Більшість із них стосуються можливих порушень проведення передвиборної агітації, принципу рівного виборчого права,  а також підкупу виборців. За результатами перевірки правоохоронці склали на громадян шість адміністративних протоколів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Як працює схема з гуманітаркою на Волині. ВІДЕО
Наступна новина «Поліція ігнорує суспільні настрої в країні», - Марія Доманська про колотнечу в Києві
Схожі новини