Лучанину в банку дали сувенірну банкноту замість 500 гривень

Лучанину, який вирішив зняти гроші в касі «Ощадбанку», серед банкнот номіналом 500 гривень, видали сувенірну купюру.

Про це у Facebook написав Віктор Ярмолюк.

Сьогодні в мене сталася прикра ситуація з державним Ощадбанком.

Перед обідом звернувся у центральне відділення «Ощадбанку» у Луцьку на вулиці Червоного Хреста для зняття з картки через касу достатньої суми коштів. Видача була купюрами номіналом 500 і 200 грн. Касир видала мені перетягнуту стопку купюр номіналом 500 грн та решту по 200 грн. Бачучи як вона перераховувала на лічильній машинці купюри, в правильності виданої суми не було ніяких сумнівів.

Вийшовши з банку я відразу на авто поїхав в інший банк для оформлення депозиту, так як буду приймати участь в програмі IQ energy (європейській компенсації на утеплення житла) де цей депозит слугує заставою по кредиту на утеплення, поскільки Ощадбанк не входить в перелік банків з яким заключена угода на обслуговування таких кредитів.

Касир цього європейського банку при мені (я це бачив через прозоре скло каси) поклала стопку купюр номіналом 500 грн на лічильну машинку і після перерахунку повідомила, що одна купюра є несправжньою.

Уявіть мій стан і ступор! В одному поважному банку видали пачку грошей а в другому не менш поважному банку виявили несправжню купюру! І це при тому що я як поклав гроші в сумку о одному банку так звідти дістав вже перед касою іншого банку! Я негайно на авто поїхав в Ощадбанк, по дорозі побачив що купюра взагалі виявилася сувенірною! Звичайно, що касир в Ощадбанку категорично заперечила що вона могла видати таку купюру, що в них стоять суперсучасні лічильні машинки, які б ні в я кому разі не пропустили б такий фантик. І що я винуватий що я відразу не перелічив гроші. Я кажу, що перелічувати не було потреби бо я весь підрахунок чітко спостерігав на табло лічильної машинки. Але ж ніхто не міг подумати, що всередині пачки могла бути несправжня купюра! І де покладена, в центральному відділенні поважного державного банку! Ну як таке могло статися? Як їхня машинка могла пропустити таку купюру не відбракувавши її?

Працівники банку розказують що в них у касі перерахунку сидять працівники з 25-30 стажем, хоча це далеко не показник. Хтось же підсунув цей фантик, якась же нечесна особа працює в цьому колективі! Вже питання стоїть як довіряти банкам. Попередній результат відвідування: написана заява на начальника відділення з проханням провести службову перевірку з наступним інформуванням мене через листування, прикладений чек про зняття і цей самий сувенір. Тепер надіюсь на бажання відпрацьовувати зарплату та добиватися результату роботи у внутрішньої служби безпеки банку.

Рекомендую всім після отримання грошей в касі не тільки переховувати їх а ще й ретельно переглядати купюри, може хоч комусь моя пересторога допоможе. Будьмо уважні на кожному кроці, - написав чоловік.

Фото ілюстративне

Джерело: volynnews.com


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якою буде погода у Луцьку та області 24 квітня
Наступна новина Біля Луцька у лісі невідомі прив'язали до дерева вагітну вівчарку. ФОТО
Схожі новини