Луцьк втрачає 18 мільйонів гривень через облспоживспілку, – очільник КП  «Луцькі ринки». ВІДЕО

Фото ілюстративне

Минув рік, відтоді,  як запрацювало комунальне підприємство «Луцькі ринки». Воно повинно було об'єднати місцеві ринки та прибрати посередника (облспоживспілку)  між підприємцями та громадою.

Як розповів виконувач обов'язків директора КП  «Луцькі ринки» Михайло Ломага, боротьба з облспоживспілкою ведеться і досі, а місто через роботу цього посередника, мовляв, втрачає 18 мільйонів гривень  прибутку, адже пів ринку працює в тіні, – йдеться у сюжеті Сфери-ТВ.

З цією проблемою неодноразово зверталися у відповідні контролюючі структури, де обіцяли реагування. Проте вже півроку жодного результату немає.

Центральний ринок зараз має 1700 торгових точок, Завокзальний – 2800. З основних проблем –  саме розміщення Центрального ринку, яке не всім до вподоби. Ринок розташований біля архітектурної пам'ятки  Замку Любарта.

І хоч за словами Михайла Ломаги КП «Луцькі ринки», себе виправдало і функціонує доволі успішно, окремі депутати Луцькради висловлюють претензії

Ліву частину Центрального ранку по вулиці Замковій депутат Луцькради Тарас Шляхтич пропонує очистити та зробити доступ власне до замку. Центральний ринок в тому форматі, в якому діє зараз, існувати, мовляв, не може. 

Більше – у сюжеті:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У компанії Фірташа заявили, що зрив монетизації субсидій – «фейк» від Нафтогазу
Наступна новина Збирають гроші на лікування професора луцького університету
Схожі новини