Луцька компанія ideil «оживила» книгу Макса Кідрука

Луцька компанія ideil розробила додаток для книги письменника Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди». Окрім довідкової інформації про книгу і автора, додаток «вміє» оживляти обкладинку книги, зчитувати окремі її символи і навіть дає можливість поспілкуватися з героєм книги.  

Про це повідомили у компанії ideil.

Додаток дає можливість з допомогою технології доповненої реальності (AR)  «зчитувати» малюнки і символи, розміщені у книзі. Така технологія «оживляє» обкладинку, а також дає можливість читачеві отримувати додаткову інформацію про сюжет книги, описані автором локації тощо. 

Окрім того, додаток має чат-бота, який дає можливість поспілкуватися з одним з героїв книги. 

«Напевно, найоригінальнішою фішкою в мобільному додатку до роману «Доки світло не згасне назавжди» буде можливість поспілкуватися з одним із героїв книги. Посилання у тексті вестиме на чат із добре знайомим для моїх постійних читачів персонажем, доля якого - принаймні мені хочеться в це вірити - багатьом із вас не дає спокою» – написав Макс Кідрук у Фейсбуці.

«Роман надасть відповіді на частину запитань, решту ви зможете поставити героєві особисто: де ти?.. що ти відчуваєш?.. що відбувається довкола тебе?.. І він не просто відповість, а навіть - якщо дуже попросите - покаже вам відео. І якщо це не круто, тоді я, бляха, не знаю, що таке круто взагалі!» - каже  Макс Кідрук. 

«Компанія ideil погодилася на досить суттєву знижку для нас, адже для них це перший подібний проект і їм цікаво створити, фактично, цілу нову нішу на ринку для себе», – говорив два місяці тому в одному з інтерв’ю Макс Кідрук.  

Як зазначають у компанії ideil, додаток уже можна скачати з Google Play і App Store.

Посилання для скачування додатку з Google Play

Посилання для скакчування додатку з App Store

Використовувати його можливо тільки разом з книгою Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди». До речі, у вівторок, 10 вересня книгу уже можна буде купити у книгарні Волинської обласної друкарні (проспет Волі, 27)

До речі, у жовтні Макс Кідрук презентуватиме свій новий роман у Луцьку, в рамках фестивалю Фронтера.  

Довідково. Ось як розповідає про книгу сам автор: «Це така собі суміш драматичної історії і фантастики. Ця фантастика матиме під собою дуже жорстке наукове підґрунтя. Це історія про двох сестер – Руту та Індію, які, попри незвичні імена, живуть досить буденним життям, але все руйнує загибель нареченого Індії . Сестри сваряться між собою і, несподівано, молодша, Рута, виявляє, що у яскравих снах, які їй сняться ще з дитинства, вона може певним чином впливати на реальність. Рута хоче дещо змінити через свої сни, але з кожною такою зміною сни стають все більш темними, похмурими. Дівчина намагається допомогти своїй сестрі, але й боїться, тому що кожен наступний сон стає все темнішим. Звідси й назва – «Доки світло не згасне назавжди».

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я б не ворушив це «г», але мама переживає», – ресторатор Хорзов прокоментував «наїзд» на нього
Наступна новина Восени може з'явитися монета номіналом 5 гривень, - Нацбанк
Схожі новини