Луцькі комунальники не можуть вивезти усього сміття, бо «його дуже багато». ВІДЕО

Лучани скаржаться на недостатньо ретельний вивіз твердих побутових відходів.

Про це йшлося на оперативній нараді в Луцькій міській раді 8 травня, повідомляє Сфера-ТВ.

Тим часом директор підприємства «Спецкомунтранс», яке займається вивозом відходів, Валерій Кузьмич запевняє, що не в змозі вивезти все сміття, адже його дуже багато, не поміщається навіть в 25-тонний МАН.

Нагадаємо, також лучани скаржаться на роботу КП «Луцькводоканал».

За останній тиждень на гарячу лінію «15-80» надійшло більше 1000 звернень щодо роботи підприємства. Мова йде про те, що мешканці міста не можуть додзвонитися в кол-центр, аби подати показники лічильника на воду.

Перший заступник директора КП «Луцькводоканал» Віктор Гуменюк порадив використовувати альтернативні методи передачі показників. І додав, що планують змінити телекомунікаційного оператора, аби побудувати кол-центр з функцією перебування у черзі.

Прозвітувала за опалювальний сезон і директор «Луцьктепла» Валентина Малютіна. Каже, на сьогодні споживачі винні підприємству  130 мільйонів грн.  

Офіційно представили на нараді і нового керівника КП «Луцькі ринки». Щоправда, дуже швидко, без промови і лише з рукостисканням.

Застерегли на оперативній нараді і луцьких підприємців, аби вони офіційно оформляли своїх працівників, адже за їх допуск до роботи без укладання трудового договору підприємець може отримати штраф у розмірі 111 тисяч 690 гривень.

Тим більше, що тепер таку перевірку будуть проводити працівники управління праці Луцької міської ради, які нещодавно отримали відповідні посвідчення інспекторів.

Фото ілюстративне. Джерело – Волинь24.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцький зоопарк відвідувачі принесли хліб із жахливою цвіллю. ФОТО
Наступна новина На захист занедбаної унікальної споруди в центрі Луцька створили петицію
Схожі новини