Луцькі перевізники просять підвищити ціни на проїзд у маршрутках

Луцькі перевізники звернулися до місьради з проханням підвищити тарифи на проїзд в міському транспорті хоча б до 5 гривень.

Цю інформацію у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost підтвердив перший заступник міського голови Григорій Недопад.

За його словами, перевізники дійсно звернулися до міської ради, аби прохати підвищення вартості проїзду. 

«Всі перевізники маршрутні - це і «Луцьке АТП 10701», це і «Санрайз», по інших перевізниках, які працюють від ЛПЕ, дають свої обрахунки. На 10-те число вони мали дати свої обрахунки для департаменту економічної політики, ми мали дослідити і, зрештою, тільки після того приймати якесь рішення. Але це обов’язково буде і громадське обговорення, і регуляторна процедура, круглий стіл», - зауважив Недопад. 

Наразі розрахунки подала лише частина перевізників, які пропонують підвищити тариф до 5-ти гривень. Обгрунтовують своє прохання зростанням вартості пального.

«При піднятті ціни на дизпаливо більше ніж на 10 % договір передбачає, що треба переглядати ціни. Попередньо було «забито», що ціна палива буда на рівні 19 чи 22 гривні, зараз вона становить більше 25 гривень», - додав посадовець. 

Проте коли реально відбудеться перегляд цін поки невідомо, адже до встановлення нової вартості необхідно пройти низку процедур, включаючи голосування виконкому Луцькради.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Південна Корея готова до переговорів з КНДР. ВІДЕО
Наступна новина У Луцьку діти-сироти отримають квартири
Схожі новини