Луцькі прикордонники виявили незаконний збут білоруського палива. ФОТО. ВІДЕО

Жителька населеного пункту Городище Дубровицького району Рівненської області, у власному помешканні зберігала та збувала білоруське паливо.

Про це повідомляє прес-служба прикордонників.

Прикордонники отримали попередню інформацію про те, що окремі жителі населених пунктів здійснюють незаконне зберігання, збут та транспортування з метою збуту підакцизних товарів, а саме паливно-мастильних матеріалів.

Перевіривши інформацію, правоохоронці встановили, що громадянка України, жителька населеного пункту Городище Дубровицького району Рівненської області, у власному помешканні купує та зберігає, з метою подальшого збуту, білоруське паливо. З цією метою вона використала підсобне приміщення та ємності на 200 та 1000 літрів.

Підприємлива жінка скуповувала пальне у громадян Білорусі, які щоденно завозять його через пункт пропуску «Городище» у паливних баках власних транспортних засобів без порушень митного законодавства –  близько 80-100 літрів за один раз.

У результаті обшуку помешкання співробітниками прикордонних оперативних підрозділів спільно зі слідчими Головного управління ДФС у Рівненській області виявлено та вилучено 1250 літрів дизельного палива та 750 літрів бензину.

Ринкова вартість пального складає близько 50 тисяч гривень. Наразі тривають подальші процесуальні заходи.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Нововолинську придбали новий сміттєвоз за понад 1,2 мільйони гривень
Наступна новина Правоохоронці розбираються з забудовниками поблизу Солинки
Схожі новини